Головна  / Блог / Куди поїхати? /  Світ онлайн: чим зайнятися, не виходячи з дому

Світ онлайн: чим зайнятися, не виходячи з дому

Дні на карантині можуть стати цікавішими, якщо відірватися від стрічки новин і зануритися у світ онлайн-освіти. Екскурсії, лекції, майстер-класи, виставки, спортивні тренування – кожен день на різних платформах відкриваються безкоштовні доступи та з'являються нові відео. Ми зібрали кілька найцікавіших пропозицій в один матеріал.

Навчання

  • Платформа  Cursera відкрила безкоштовний доступ до онлайн-курсів з 400 спеціалізацій від різних навчальних закладів і компаній з усього світу. Щоправда, щоб розуміти програми курсів, необхідно мати хороший рівень англійської мови. До речі, мовні курси також є на Cursera.

  • Засновник маркетингового агентства fedoriv.com Андрій Федорів відкрив безкоштовний доступ до онлайн-курсу «Папа бренду». Відеоуроки, які кожен робочий день з'являються на YouTube-каналі Fedoriv Vlog, допоможуть отримати нові знання в області маркетингу всім хто бажає.

  • Засновник агентства з просування на YouTube Андрій Шатирко виклав у вільний доступ курс «Просування та заробіток на YouTube». Заповнивши просту форму реєстрації, можна отримати доступ до 34 уроків і 41 годині контенту на такі теми, як створення онлайн-школи, просування в Tik Tok, Instagram, Telegram, блоггерство та інші.

обучение.jpg

  • Дізнатися більше про вино, познайомитися з дикими та дивними винами, розібратися як створюється вино без сульфітів і навіщо це потрібно, можна на курсі Supernatural від Романа Рємєєва, шеф-сомельє GoodWine.

  • Комунікаційне агентство Setters безкоштовно ділиться записами з конференції «Колеги». Це конференція про нові стандарти в digital, професійні болі та інсайти, яка пройшла в Москві 30 листопада. Спікерами виступили хедлайнери Setters представники відомих російських і закордонних компаній. Доступ можна отримати за посиланням.

  • Підтримувати гарний настрій допомагає Кураж Базар. З понеділка по суботу в акаунті компанії в Instagram проходять прямі ефіри на різні тематики. Понеділок, середа і п'ятниця – спортивні тренування від тренерів спортхабу «ЕБШ», вівторок – кулінарні рецепти, а неділя – корисні лекції. У найближчий четвер пройде лекція «Як не зійти з розуму, сидячи вдома».

  • «100 років української історії за 100 хвилин», «Жіночі імена в мистецтві», «Українське кіно в іменах» – на сайті відеолекторію WiseCow можна знайти відеоуроки на такі теми, як література, кіно, мистецтво, історія, журналістика, мода, міста та соціум. У кожному розділі є кілька курсів з відеоуроками та додатковими матеріалами.

  • Освітня платформа Beehiveor надала безкоштовний доступ до онлайн-лекцій за промокодом #StayHome. Експерти в області прикладних нейронаук діляться знаннями на такі теми, як «Він і Вона: нейробіологія статевих відмінностей», «Як пам'ять створює мистецтво», «Нейробіологія впевненості» та інші. Лекції будуть доступні до 16 квітня.

  • На платформі TEDxKyiv можна знайти відео виступів експертів з різних сфер з минулих подій в Києві. Спікерами виступають культурні діячі, історики, журналісти, бізнесмени, архітектори та медики – тут кожен знайде щось корисне для себе.

обучение 2.jpg

Віртуальні 3D тури Україною

  • Платформа Discaver зібрала найцікавіші 3D тури різними містами України, створені фотографами Google Local Guides. Прогулятися центральними вулицями Одеси та заглянути в Центр культури вина «Шабо», погуляти Національним заповідником «Хортиця» та роздивитись архітектуру історико-культурного комплексу «Запорізька Січ» можна прямо зараз. Посилання на тури.

Онлайн-виставки та екскурсії

виртуальные экскурсии.jpg

Навіть залишаючись вдома, кожен новий день можна робити несхожим на попередні. Прямі ефіри, онлайн-екскурсії, -лекціі, -майстер-класи – все це допоможе не втратити заряд бадьорості та натхнення в період карантину.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки