Головна  / Блог / Поради туристам / ТОП-10 ідей для романтичного побачення в Одесі

ТОП-10 ідей для романтичного побачення в Одесі

Романтичні вихідні в Одесі можуть стати прекрасним подарунком і яскравим спогадом на все життя. Тут є все для того, щоб було приємно провести час удвох: морське узбережжя, оглядові майданчики, тихі парки та ще багато-багато таємних місць, призначених тільки для закоханих.

Зустріти світанок на набережній

Для закоханої пари немає нічого романтичніше, ніж прогулятися гарною набережною та насолодитися чудовим заходом сонця. І неважливо, це спекотне літо або морозна зима, романтика в Одесі присутній в будь-яку пору року. Вам сподобається сидіти на лавочці біля води, слухати шум хвиль, крик чайок. Море заворожує за будь-яку погоду. Зняти квартиру в Одесі недалеко від моря – оптимальний варіант для романтичного вікенду.

Орендувати квартиру в Аркадії або Приморському районі цілком можливо. Вам дістанеться чудовий вид з вікна на акваторію порту, красиві яхти та білосніжний маяк. Але це задоволення в високий сезон буде коштувати не дешевше, ніж 800 гривень на добу. Восени або взимку розраховувати можна на суму від 400 гривень.

Послухати легенду про Будинок з однією стіною

А ви знали, що в Південній Пальмірі були свої Ромео і Джульєтта, але їх історія закінчилася щасливо? Молоді люди, що палко полюбили один одного, вирішили одружитися. Але батьки були проти цього союзу, тому заборонили виділяти землю під будівництво їхнього будинку. Любов була такою сильною, що навіть це не зупинило їх: на крихітному і довгому шматку землі вони побудували будинок, хоча і вузький, але свій.

Цю захопливу легенду ви можете почути від екскурсовода, гуляючи Одесою, або розповісти своїй половинці самостійно.

Швидше за все, зняти квартиру в Будинку з однією стіною у вас не вийде, але поруч є безліч зручних апартаментів для романтичного відпочинку на будь-який смак і гаманець: на Катерининській площі, біля Грецького парку та інших визначних пам'яток.

Почепити замочок на Тещиному мосту

Колись Тещин міст об'єднав серця одеської красуні та грецького юнака. Відтоді це місце вважається особливим для всіх закоханих: парочки тут гуляють, фотографуються, чіпляють замки з іменами в знак своєї любові. Міська влада для того, щоб врятувати міст від руйнування під вагою залізних замків, спеціально встановила композицію «Закохане серце», яка розташована неподалік.


Пошукати скарб на Потьомкінських сходах

Пропонуємо не користуватися фунікулером, а не поспішаючи прогулятися сходами. Піднімаючись, у вас буде відчуття, що попереду безхмарне небо, спускаючись – що занурюєтеся в ласкаве одеське море. А ще ви зможете власноруч пошукати скарб, який заховав легендарний Мішка Япончик під однією зі сходинок Потьомкінських сходів. А раптом пощастить саме вам!

Поцілуватися біля колонади Воронцовського палацу

Недарма одесити вважають бельведер Воронцовського палацу одним з найромантичніших місць міста. Звідси відкривається панорама на морський порт. У повітрі витає дух надії, очікування і любові: саме звідси тисячі дівчат визирали своїх коханих, моряків, які поверталися з далекого плавання.

Плануючи зняти квартиру подобово в Одесі, Приморський район – один з кращих варіантів. Прекрасний краєвид з вікна на море, порт і білосніжну колонаду буде радувати вас кожен день.

Посидіти на Лавці під вербою

Існує легенда, що цю вербу посадила дівчина, яка провела багато років в очікуванні свого судженого, вона молила і просила вказати шлях до нього. І він таки повернувся. Закохані зустрілися під цією вербою і більше ніколи не розлучалися. Відтоді Лавка під вербою є традиційним місцем для побачень, зізнань і пропозицій руки та серця.

Спуститися Сходами зізнань

Коли ви останній раз зізнавалися в коханні своїй другій половинці? Може, ви шукаєте потрібний момент? В Одесі безліч приводів, і ось ще один — спуск Кангун і Сходи закоханих, які розташовані відразу за пам'ятником Де Рібаса. Ступаючи на кожну сходинку, треба говорити один одному слова любові та інші приємності, — і ви будете чути їх протягом усього життя. Не вірите — перевірте самі.

Кинути монетку в фонтан в Міському саду

В одеському Міському саду знаходиться найкрасивіший фонтан в місті. До нього ведуть всі алеї парку, тому пропустити цю визначну пам'ятку неможливо. Вечорами фонтан оживає: підсвічується різноманітними квітами та перетворюється на музичний — вода хлюпоче під класичну музику. Згадайте бажання, щоб повернутися сюди зі своєю другою половинкою ще раз, і воно неодмінно здійсниться.

Кращого місця, щоб орендувати квартиру подобово в Одесі в центрі, не придумаєш. Саме так ви зможете відчути колорит цього міста сповна, відчути атмосферу гостинності та любові.


Зробити фото біля бронзового «Дерева кохання»

Це сакральне місце для всіх романтиків. На стовбурі триметрової композиції у формі дерева на всіляких мовах світу написано слово «любов». За переказом, якщо закохані візьмуться за руки та доторкнуться до пам'ятника, то це принесе їм любов на довгі роки. Оскільки пам'ятник відносно молодий, перевірити дієвість цього романтичного ритуалу ви зможете через кілька десятків років. А поки загадуйте бажання і робіть фото на довгу пам'ять.

Повечеряти на даху

Романтичні одеські ресторани не зрівняються за букетом вражень з вечерею на даху. Для любителів екстриму відмінним варіантом романтичного побачення може бути саме таке дозвілля. Перед вами відкриється неймовірно красивий краєвид на оксамитове море і місто, яке купається в різнокольорових вогниках. Ви можете організувати це побачення як самостійно, так і звернувшись до спеціальних агентств.

Оренда квартир без посередників в Одесі дозволить зв'язатися з господарем квартири та уточнити низку важливих для моментів, а орендодавець може посприяти в реалізації планів та ідей.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки