Головна  / Блог / Куди поїхати? / ТОП-10 місць в Україні для пропозиції руки та серця

ТОП-10 місць в Україні для пропозиції руки та серця

Плануючи головне питання коханої, чоловік намагається врахувати всі нюанси. Найголовніше - це, звичайно ж, місце, де зробити пропозицію дівчині. Воно має бути особливим, як і сама кохана. Через багато щасливих років у шлюбі ви будете з трепетом згадувати і цей день, і цю локацію, можливо, навіть влаштовуватимете романтичну поїздку на річницю. Тому варто уважно поставитися до вибору. Влаштуємо віртуальний тур найромантичнішими місцями України.

Рівне

Неподалік містечка Клевань сховалася дуже мальовнича локація для пропозиції руки та серця. Занедбана залізнична гілка як за заклинанням доброго чарівника перетворилася на зелену арку. Гілки та кущі сплелися верхівками, утворивши природний феномен та, за сумісництвом, меку для всіх закоханих. “Тонель кохання”, як назвали його місцеві жителі, чув сотні зізнань. Приїжджайте і відчуйте тремтячі крила амурів. Чи це просто шумить листя? Яка різниця, якщо в серці кохання, а на губах визнання…

10231436m.jpg

Плануючи поїздку, не забудьте винайняти квартиру подобово в Рівному. Після заручення в любовному тунелі вам, напевно, захочеться відпочити. Вибрати найкраще місце допоможе зручний сервіс Doba із пропозиціями безпосередньо від господарів.

Львів

Гарних місць для закоханих у західній столиці України хоч греблю гати. Тут кожна кав'ярня огортає романтикою та підігріває почуття, ніби в турці. Краса львівської архітектури, велика кількість затишних лавок, розкішні центральні фонтани і, звичайно ж, безліч чарівних двориків, найвідоміший з яких – італійський: все це стане найкращим тлом для особливого питання. 

Бажаєте, щоб кохана відчула себе принцесою? Зробіть пропозицію в одному із численних львівських палаців. Для захоплюючого духу моменту заберіться на оглядовий майданчик. 

maxresdefault.jpg

Львів переконує залишитись тут на кілька днів. Втомленим екскурсіями та переживаннями закоханим стане в нагоді квартира подобово в центрі Львова.

Карпати

Розмірковуючи, як ефектно зробити пропозицію, не забувайте про красу гір. Встаньте на одне коліно на вершині Говерли – такий момент нізащо не забудеться. Можна вибрати гору нижчу, головне, щоб із вражаючим виглядом довкола. 

Рішення зняти будиночок у горах буде найкращим форматом для святкування заручин. Вибирайте будь-який сезон: взимку та влітку гори прекрасні, як і ваші почуття.

Київ

Столиця приваблює не лише бізнесменів та тусовщиків. Закоханим тут справжній рай – місто створене для захоплення почуттями. Погляньте на перелік найромантичніших місць Києва:

  • Пейзажна алея та її фонтан “Закохані зебри”;

  • Маріїнський парк та знаменитий "Міст поцілунків";

  • Андріївський узвіз з альтанками;

  • Наводницький парк із деревом щастя;

  • Ботанічний сад ім. Гришка;

  • Парк Слави: оглядовий майданчик;

  • Парк Феофанія;

  • Володимирська гірка: Сад нетанучих скульптур;

  • парк Шевченка, скульптура "Любов-Всесвіт".

Це лише небагато з прекрасних столичних локацій, куди захочеться повернутися на річницю заручення.

Тернопіль

Не знаєте, як зробити пропозицію коханій дівчині? Відвезіть її на острів закоханих у Тернополі, і вона відразу все зрозуміє. Від острова через ставок веде чарівний пішохідний місток, який може стати вдалим місцем для пропозиції.

Одеса

Морська гладь – найкращий помічник у справах серцевих. Місто-перлина вже з перших подихів сп'янює романтикою. Вирушайте на міський пляж, зустріньте захід сонця і задайте це питання під звуки прибою. Прогуляйтеся по набережній, тримаючись за руки, спершись на перила, не розмикаючи обіймів. 

service_01.jpg

Вилкове

Ще одна локація, пронизана романтикою води. Вилкове називають українською Венецією, адже так само, як в італійському місті, тут немає вулиць, тільки канали, а замість машин – човни та катери. 

Умань

Софіївка була створена як данина кохання прекрасної Софії Потоцької. Чоловік захотів порадувати кохану, подарувавши їй найкрасивіший парк. Знаючи про грецьке походження дружини, він використав античну тематику в оформленні. У парку чимало затишних куточків для закоханих, альтанок, гротів, ослонів. Сюди варто приїжджати навесні чи влітку, коли все цвіте, а у ставках плавають лебеді.

Біла Церква

Ще один красивий, але стриманіший дендропарк “Олександрія” також порадує закоханих особливою атмосферою. Довга прогулянка мальовничими місцями дасть чимало можливостей, щоб запропонувати обраниці стати законною дружиною.

Дніпро

Місто на головній українській річці стане чудовим компаньйоном у вашій місії. Тут є:

  • алея сакур;

  • водоспад “Поріг Ревучий”;

  • парк Глоби із колесом огляду;

  • яхт-клуб "Січ";

  • парк Шевченка з оглядовим майданчиком;

  • ботанічний сад;

  • сходи молодят;

  • кований міст на Сонячному;

  • Монастирський острів.

1-25-820x410.jpg

Як гарно зробити пропозицію дівчині?

Кращі зізнання у коханні ретельно сплановані. Важливо приділити увагу кожній дрібниці, щоб ваша обраниця зрозуміла, як серйозно ви налаштовані. При плануванні поїздки в інше місто дуже важливо продумати питання комфортного розміщення на ніч, щоб нічого не порушило романтику моменту.





Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки