Головна  / Блог / Куди поїхати? / 15 найочікуваніших концертів 2024 року

15 найочікуваніших концертів 2024 року

Фестивалі та концерти завжди були вагомою частиною українського подієвого туризму. Вже кілька років масштабні заходи не є доречними, але наша культура продовжує розвиватись і все більше талановитих артистів виходять на світло, створюючи музичні хіти один за одним. Музика надихає, дозволяє поринути в приємні спогади або на кілька хвилин перенестись до іншої реальності. І хоч цього року фестивалі залишаються під забороною, на різних майданчиках країни планують виступити Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Святослав Вакарчук та інші відомі артисти. Зібрали для вас ТОП 15 найочікуваніших концертів року! І так як більшість концертів відбувається у столиці, то не забувайте передчасно шукати подобову оренду квартир у Києві на Doba.ua.

Моновистава Наталі Могилевської

Весь минулий рік народна артистка України розчулювала глядачів моновиставою «Я вдома». Вона складалась з пісень та віршів, в яких зібрані думки кожного українця про життя після 24 лютого. «Доньки» – це новий моноспектакль, прем’єра якого відбулася в грудні. В ній Наталя Могилевська в ролі доньки спілкується з мамою на важливі для кожного теми. Глядачі зможуть і поплакати, і посміятись, і подумати. Вистава складається з відомих пісень артистки, монологів та віршів. 

Де і коли: 1 лютого, Київ, театр «Особистості».

Monatik

Заряджені неймовірною позитивною енергією концерти Монатіка збирають повні зали не лише в українських містах, а й за кордоном. На початку лютого артист виступить в Одесі, у квітні відвідає Білу Церкву. А в травні на сцені Osocor Residence відкриє літній сезон великим концертом просто неба. Дмитро Монатік є амбасадором Всеукраїнської програми ментального здоров’я, тому його концерти – справжня арттерапія. Музикант підготував насичену програму з новими композиціями та улюбленими «відремонтованими» хітами. 

monatik.png

Де і коли: 7 лютого – Одеса, 27 квітня – Біла Церква, 11 травня – Київ, Osocor Residence, 10 червня – Запоріжжя.

Otoy

Останні роки українська реп-культура поповнилась багатьма талановитими виконавцями. Otoy – один з тих, чиї пісні набирають популярності з шаленою швидкістю. В останній місяць зими репер вперше представить дві частини нового альбому «Темна музика» в столичному клубі Atlas. Вечір обіцяє бути наповненим нестримними емоціями та динамічними ритмами. Також під час концерту відбудеться благодійний аукціон. 

Де і коли: 10 лютого, Київ, клуб Atlas.

«Антитіла»

«Антитіла» – музичний гурт, який від лютого 2024 року став частиною ЗСУ, а зараз займається благодійною діяльністю та радує творчістю українців. Їх пісні надихають, заряджають вірою та заставляють подумати про головне. Нова концертна програма наповнена ліричними, танцювальними та соціальними хітами. Цієї зими «Антитіла» дадуть концерт в Київському палаці спорту в День святого Валентина. Чудова можливість гарно провести час разом зі своєю коханою людиною.

Коли і де: 14 лютого, Київ, Палац спорту.

«Vivienne Mort. Концерт при 1000 свічках»

Vivienne Mort – один з найвідоміших українських інді-рок гуртів, який існує вже понад 15 років. Їх пісні складаються з щирих і зворушливих текстів. Живе виконання композицій «Пташечка», «Думаю про тебе», «Пам’ятаєш» під мерехтіння тисячі свічок подарує незабутні враження цієї зими. Концерт відбудеться на сцені «Жовтневого палацу» 15 лютого – це гарний варіант подарунка своїй половинці на День закоханих. 

vivienne.jpeg

Де і коли: 15 лютого, Київ, МЦКМ («Жовтневий палац»).

«Скай»

«Подаруй світло», «Best друг», «Ти сподобалася мені» – назви цих пісень важко не проспівати подумки, бо вони є безсумнівними хітами. Почути ці та інші відомі пісні гурту «Скай» можна буде вже цією весною. Артисти запланували весняний тур українськими містами. Програма охоплює легендарні хіти та нові композиції. Приємним доповненням музичного супроводу стане віртуозна гра на саксофоні.

Де і коли: 6 березня – Миколаїв, 18 березня – Дніпро, 19 березня – Запоріжжя, 29 березня – Хмельницький, 30 березня – Івано-Франківськ.

Dorofeeva

Надя Дорофєєва – одна з найпопулярніших артисток сучасної поп-сцени України. Її пісні очолюють топ чарти різних стрімінгових сервісів, а кліпи набирають мільйонні перегляди на YouTube. Послухати хіти наживо та разом заспівати улюблені композиції меломанів запрошують на концерти в Одесі та в Дніпрі. Обидва заходи заплановані на березень – гарна нагода зустріти весну зарядом позитивних емоцій.

dorofeeva.jpeg

Де і коли: 6 березня – Одеса, 7 березня – Дніпро.

Тіна Кароль

Весна починається з красивого та важливого свята – Міжнародного жіночого дня. Саме в цей період Тіна Кароль відвідає українські міста з шоу-програмою. Улюблені романтичні композиції, прем’єра нової пісні, пристрасна хореографія та супровід професійних бек-вокалістів – все це частина концертної програми артистки. 

Де і коли: 7 березня – Васильків, 8 березня – Одеса, 10 березня – Фастів.

Настя Каменських

NK анонсувала другу частину туру «Я – Україна», під час якого відвідає 16 українських міст. Глядачів чекатиме оновлена програма, наповнена улюбленими хітами артистки в українському перекладі. Крім цього під час концертів будуть організовані благодійні аукціони, кошти з яких підуть на військові та цивільні потреби українців.

Де і коли: 6 березня – Суми, 7 березня – Полтава, 8 березня – Запоріжжя, 9 березня – Кам’янське, 10 березня – Кривий Ріг, 11 березня – Дніпро, 13 березня – Кропивницький, 14 березня – Кременчук, 15 березня – Чернігів, 16 березня – Біла Церква, 17 березня – Житомир, 19 березня – Чернівці, 20 березня – Івано-Франківськ, 21 березня – Рівне, 22 березня – Тернопіль, 07 квітня – Вінниця.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук – лідер гурту, який не потребує представлення. За довгу історію існування артист разом зі своїми музикантами відвідав понад дев’яносто міст України, США, Канади, Чехії та інших країн, де збирав переповнені концертні зали. Гурт «Океан Ельзи» став символом країни та обов’язково знову збере «Олімпійський» після перемоги. А поки послухати безсмертні хіти можна на благодійних концертних вечорах, які влаштовує Святослав Вакарчук. 

vakarchuk.jpeg

Де і коли: 13 березня – Черкаси, 14 березня – Кропивницький, 16 березня – Дніпро, 17 березня – Полтава, 19 березня – Житомир, 20 березня – Чернівці; 22 березня – Івано-Франківськ; 23 березня – Тернопіль, 24 березня – Рівне, 29 березня – Львів.

«Без обмежень»

Композиції року-гурту «Без обмежень» присвячені незламності та сміливості українського народу, тому завжди викликають живі емоції. У квітні гурт проведе благодійний концерт в столиці, який є частиною великого туру «Разом до Перемоги». Своїми піснями гурт підтримує моральний дух, дарує надію та віру в краще майбутнє. Заспівати рядки з улюблених пісень під акустичні акорди можна буде в залі «Жовтневого палацу». 

Де і коли: 12 квітня, Київ, МЦКМ («Жовтневий палац»).

Артем Пивоваров

Концерти Артема Пивоварова відрізняються шаленою енергією та відвертим спілкуванням. Артист не соромиться виплескувати емоції, імпровізувати та віддаватись почуттям під час своїх виступів. Того року Артем виступав з оркестром та хором і збирав повні зали. Цього разу артист приготував нове музичне шоу, яке не залишить байдужим жодного глядача. Приходьте, щоб почути наживо та разом заспівати «Там у тополі», «Дежавю», «Думи» та інші улюблені хіти.

pivovarov.jpg

Де і коли: 20 квітня, Київ, Палац спорту.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома

Два видатних українських артисти вперше разом вийдуть на сцену, щоб заспівати чуттєві композиції дуетом. Олександр Пономарьов та Михайло Хома під супроводом симфонічного оркестру виконають пісні, які пройшли випробування часом та не втратили своєї актуальності. Глибокі бездоганні голоси артистів, витончена жива музика та улюблені композиції подарують незабутні емоції кожному присутньому. Концерт відбудеться на сцені палацу «Україна» вже цієї весни.

Де і коли: 20 квітня, Київ, Національний палац мистецтв «Україна».

Max Barskih

В грудні минулого року відбувся перший великий концерт Макса Барських від лютого 2022 року. Це було масштабне шоу на підтримку першого україномовного альбому артиста «Зорепад». Воно пройшло настільки вдало, що співак оголосив концерт на біс. Послухати нові пісні та вже відомі хіти в українському перекладі меломанів запрошують в Київський палац спорту. Обидва концерти співака мають благодійну основу – кошти з квитків будуть передані на допомогу нашим захисникам. 

barskih.png

Де і коли: 17 травня, Київ, Палац спорту.

«Джаз в саду»

Теплий сонячний вечір, популярні композиції в джазовому аранжуванні, аромати квітучих троянд та неймовірні зелені пейзажі – все це про концерт «Джаз в саду». Чарівна атмосфера ботанічного саду імені Гришка ідеально підходить для такого заходу. Концерт можна відвідати разом з друзями, запросити батьків або насолодитись музикою та власними думками наодинці. Такі музичні вечори залишають найтепліші спогади.

Де і коли: 24 травня, Київ, Ботанічний сад імені Гришка.

Будувати далекоглядні плани стало складніше, але життя продовжується і треба вчитися знаходити гарне навколо себе. Виступ улюбленого артиста – це вдала нагода подарувати собі заряд приємних емоцій попри всі складнощі сьогодення.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки