Головна  / Блог / Поради туристам / Топ-5 місць для зустрічі Нового року-2024: скільки коштуватиме оренда житла на свята

Топ-5 місць для зустрічі Нового року-2024: скільки коштуватиме оренда житла на свята

Плануєте подорож на новорічні свята? Щоб вікенд пройшов з гарним настроєм та без сюрпризів, краще забронювати житло заздалегідь. Дізнайтеся, скільки коштує винайняти квартиру на Новий рік-2024 у Києві, Одесі, Львові та Ужгороді, а також у скільки обійдеться оренда будинку в Карпатах.

Скільки коштує Новий рік у Львові

Новорічний переполох у Львові починається з приходом зими. З 6 грудня на площі Ринок сяє вогнями ялинка, а біля ТРЦ Victoria Gardens гостей чекає ковзанка. Щоб насолодитись святковою атмосферою повною мірою, радимо винайняти квартиру на площі Ринок. Однак, пошуком житла краще займатись заздалегідь, тому що навіть попри великі ціни напередодні свят, апартаменти у Львові розлітаються, як гарячі пиріжки. Якщо ще в листопаді за однокімнатну квартиру в центрі треба було заплатити 700-900 гривень за добу, то на Новий рік ціна підіймається у два-три рази. Крім цього, в період свят часто є мінімальний строк оренди квартири, який зазвичай складає три-чотири доби.

Якщо поїхати компанією в чотири-шість осіб і забронювати 2-кімнатну квартиру в центрі на шість спальних місць, ціна виявиться цілком посильною. Вам запропонують заплатити від 3400 гривень за добу, що для кожного орендаря обійдеться в 570 гривень.

Де та за скільки зупинитися на Новий рік в Києві

Навіть за відсутності ярмарків на центральних площах, Київ залишається лідером за кількістю святкових локацій та заходів. Тому винайняти квартиру в центрі Києва на новорічні свята – задоволення недешеве. А мінімальний термін бронювання може складати від трьох до п’яти діб. 

Наприклад, квартира на добу Київ з гарним ремонтом коштуватиме від 1600 гривень на добу. Трохи далі від Хрещатика ціни куди приємніші. На вулиці Антоновича (біля «Олімпійського») можна знайти варіанти за 1000 гривень, варіанти розкішніше стартують від 1500 гривень. Однак є власники, які не підіймають ціни на свята. В такому випадку квартира в Києві обійдеться орієнтовно в 700 грн за добу.

Якщо ж ви збираєтеся до Києва компанією, варто розглянути райони, віддалені від центру. Також можна орендувати будинок. В окремому котеджі вам ніхто не зробить зауваження, що музика грає занадто голосно.

Новий рік в Одесі: кращі квартири для святкування

Святкова програма в Одесі менш насичена, ніж в столиці, але і цьому місту є чим порадувати гостей. Новорічний вікенд тут буде наповнений романтикою та затишком. Зарядитись гарним настроєм можна на ковзанці в парку Шевченка, загадати новорічне бажання – біля ялинки на Дерибасівській, а смачно поїсти та зігрітись – в одному з чисельних закладів.

Квартири в центрі чорноморського курорту нарозхват, і ціни на них ростуть. За одну добу за «однушку» на легендарній Дерибасівській доведеться заплатити близько 700 гривень. Але що може бути романтичніше, ніж насолоджуватися краєвидом на зимове море, загорнувшись у плед в одному з прибережних кафе?

новый год одесса.jpg

Якщо ви їдете в Одесу зі своєю другою половинкою, кращим варіантом буде винайняти видову квартиру з панорамними вікнами з видом на море. Така квартира може обійтися в 1250 гривень. Якщо ж в подорож ви зібралися компанією, поцікавтеся, як зняти будинок в Одесі на Новий рік. Є дуже зручні котеджі поблизу моря, які ідеально підходять для святкування Нового року. Ціни на них стартують від 2500 гривень на добу (вартість залежить від кількості гостей, мінімальний термін бронювання у свята – від 3 днів).

Ідеальна зимова відпустка в Карпатах: де і за скільки орендувати будинок

Карпати – місце, де природа створила чудові умови для зустрічі незабутнього Нового року: чарівна краса засніжених гір і тиша карпатських лісів, свіже морозне повітря, лижні прогулянки гірськими схилами, колоритні звичаї та багата гуцульська кухня.

Готувати сани влітку – це про відпочинок в Карпатах. Завчасне бронювання будиночка в Карпатах – це не тільки гарантія заселення, а й економія бюджету. Якщо влітку кімната в будинку Яремче або Славському обійшлася б у 400 гривень, то взимку ціни підіймаються до 900 гривень за добу.

Найдорожчим залишається курорт Буковель, де для любителів гірськолижного спорту створені всі умови. Дешевше і зручніше туди їхати компанією. Наприклад, орендувати будинок в Буковелі на Новий рік можна від 5000 гривень, але місць у будинку передбачено від чотирьох (мінімальний термін бронювання зазвичай 3-5 діб).

Зняти житло у Верховині з такими ж умовами коштуватиме вдвічі дешевше, але умови проживання також не розчарують. Популярністю серед туристів користуються селища Татарів, Ворохта, Яблуниця. Це дуже красиві та водночас бюджетні місця для відпочинку. Звідси до найближчих підйомників всього 10-15 хвилин на автомобілі. А ціни на житло стартують від 1200 гривень (мінімальний термін бронювання зазвичай 3-5 діб).

Бюджетний зимовий відпочинок в Ужгороді

Ужгород ідеально підійде для тих, хто бажає спокійно і неспішно зустріти 2024 рік. Якщо порівняти вартість проживання, харчування та розваг з найпопулярнішими зимовими курортами, то ціни в цьому місті будуть нижчими. Наприклад, комфортна квартира з видом на Ужгородський замок обійдеться приблизно в 1000 грн за добу, а зняти квартиру в Ужгороді подобово на Новий рік для компанії можна з бюджетом від 1500 гривень.

Крім Ужгорода, можна відправитися в сусіднє Косино або Велятино на купання в термальних басейнах та лікувальних водах, на купіль в сірководневих чанах на відкритому вогні, а також дегустацію закарпатських сирів, вин і місцевої кухні.

Плануючи подорож на свята, варто враховувати важливий момент: квартири на Новий рік часто не здаються тільки на одну ніч. Господарі заздалегідь прописують в оголошеннях, що мінімальний термін бронювання на свята – від трьох до п’яти діб. Уважно плануйте маршрут та завжди майте запасний план дій.

зимний ужгород.jpg

Поради від Doba.ua для тих, хто планує зняти квартиру подобово на свята:

  1. Замовляйте житло з передоплатою — це гарантія вашого поселення.
  2. Попросіть орендодавця прикрасити апартаменти до свята. Наприклад, поставити ялинку до вашого приїзду.
  3. Обговоріть, скільки людей може проживати у квартирі/будинку та узгодьте розмір доплати за додаткових гостей.
  4. Заїхавши в житло, приберіть предмети, що б'ються, якомога далі.
  5. Якщо буде дуже велика компанія — купіть пластиковий посуд. Не завжди в найманому житлі в наявності є багато посуду.
  6. З'ясуйте заздалегідь, чи є в житлі достатня кількість банних речей.
  7. Домовтеся з прибиральницею. Ціна питання — 350-450 гривень.


Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки