Головна  / Блог / Куди поїхати? / ТОП-5 місць, куди пойти у Львові з дитиною

ТОП-5 місць, куди пойти у Львові з дитиною

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок, обов'язково почитайте нашу добірку цікавих місць, куди піти до Львова з дітьми, щоб поїздка привела в захват юних туристів.

Львів – казкове місто, де кожен двір і кожна вуличка зберігає в собі міфи та легенди. Скульптури левів, які тут всюди, старовинні замки, театр ляльок – все це робить місто особливо привабливим для дітей. Тому, якщо ви хочете здивувати свого малюка і подарувати йому незабутні вихідні, обов'язково сплануйте поїздку до Львова.

Площа Ринок

Вибираючи, де погуляти у Львові, в першу чергу вирушайте на Площу Ринок. Це вільний простір, де можна бігати, голосно розмовляти та годувати голубів. Тут є кілька каруселей, фонтан, також працює прокат дитячих автомобілів, якими можуть управляти найменші гості. Взимку на Площі Ринок працює крижаний каток – улюблене місце всіх львів'ян та гостей міста. Також звідси відходить і екскурсійний паровозик, що курсує близько години по місту. Для дітей продумана спеціальна екскурсійна програма, де в ігровій, цікавій формі розповідають всю історію Львова.

Орендувати квартиру на Площі Ринок дуже просто, достатньо скористатися спеціальним фільтром на сайті Doba.ua. Проживання з дитиною вам обійдеться від 300 грн за добу.


Майстерня шоколаду

Це райське місце для ласунів. Чого ви тут тільки не знайдете – шоколадна ратуша, леви, ведмежата, плитки шоколаду з побажаннями. Все це створює містичну атмосферу казки. Шоколадні скульптури тут готують прямо на очах у відвідувачів. Але кращого подарунка для діток, ніж майстер-клас з виготовлення шоколадних цукерок, не придумаєш. Для дорослих на першому поверсі є кафе, де можна влаштувати сімейні посиденьки, дегустуючи вироби вашого малюка.

У місті Лева Майстерня шоколаду відкрита за такими адресами:

  • вулиця Сербська, 3;вулиця Січових Стрільців, 5;
  • міжнародний аеропорт (вулиця Любінська, 168);
  • ТРЦ «King Cross Leopolis» (вулиця Стрийська, 30).

Гарною ідеєю буде зняти квартиру у Львові біля Стрийського парку. Таке розташування забезпечить пішохідну доступність до всіх визначних пам'яток.


Кафе «Старий трамвай»

Інтер'єр цього незвичайного кафе в центрі Львова повністю відповідає старому трамваю. У цьому місці вам точно вдасться відпочити, оскільки діти кілька годин будуть дивитися на екрани на початку і в кінці трамвайного вагона з трансляцією записи поїздки по старому місту. Легка, ненав'язлива музика допоможе розслабитися і відпочити.

Щоб розміститися недалеко від кафе, можна зняти квартиру на Галицькому районі. У кафе тільки 16 місць, тому потрапити туди під час свят або у вихідні особливо важко.


Зоопарк «Лімпопо»

Думаєте, що подивитися у Львові, щоб здивувати не тільки дитини, але і себе? Радимо побувати в найбільшому зоопарку Львівської області. Захоплення від походу гарантоване. Малюків здивує велика кількість тварин з різних куточків Землі. А вам, швидше за все, сподобається доглянута територія і чисті вольєри. Поїсти морозива і випити прохолодних напоїв можна в затишному кафе, де є дитячий майданчик з атракціонами.

Зоопарк знаходиться в передмісті Львова: Дрогобицький район, селище Меденичі.

Дістатися до зоопарку ви зможете або замовивши екскурсію, або самостійно на машині або автобусі.

львов зоопарк.jpg

Ресторан «Дім легенд»

Вечеряти в ресторані «Дім легенд» у Львові - це неймовірна пригода. Заклад знаходиться в серці старого Львова, в кварталі від площі Ринок. Кожна кімната цієї загадкової «кнайпи» зберігає в собі певну легенду, яку буде цікаво почути як дітям, так і дорослим.

Наприклад, в кімнаті Львівського часу можна побачити історію львівських годин. Зразки бруківці всіх часів ви знайдете в кімнаті Львівської бруківки. Але найпопулярнішим місцем всіх туристів залишається літня тераса на даху, де живе сажотрус і припаркований старий «Трабант». На цій оглядовому майданчику можна зробити парочку оригінальних фото. Обов'язково дочекайтеся 9 годині вечора, коли починається шоу: дракон на фасаді «Дому легенд» вивергає полум'я.

Ресторан знаходиться на вулиці Староєврейській в пішої доступності до Домініканського собору і Високому замку. Тому вдосталь нагулявшись по цих місцях, в можете смачно поїсти і відпочити. Орендувати квартиру з дитиною в цьому районі - оптимальний вибір. Тут тихо, комфортно і дешевше в порівнянні з площею Ринок.


На відпочинок у Львові з дитиною можна поїхати в будь-який час року, на різдвяні або літні канікули, навесні або восени. Крім атмосферних кав'ярень і львівських пам'яток тут є ще театри, музеї, розважальні центри, які до душі всім малюкам. Сподіваємося, що наша добірка допоможе скласти вам цікавий маршрут для відпочинку з дітьми.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки