Головна  / Блог / Поради туристам / Топ-5 туристичних напрямків для жінок цієї весни

Топ-5 туристичних напрямків для жінок цієї весни

Весна, вона як жінка – непередбачувана та мінлива. Саме в цю пору хочеться все кинути та поїхати в подорож. Але навіть найспонтанніша поїздка вимагає мінімального планування: підберіть мета поїздки, пару альтернативних варіантів і знайдіть, де зупинитися під час поїздки.

У Закарпатті за красою і здоров'ям

Закарпаття вражає не лише пейзажами, чистим повітрям з ароматами хвої і трав, а й багатством цілющих вод. Якщо ви вирішили провести свою відпустку не тільки цікаво, а й з користю для здоров'я, найкращим вибором будуть курорти, де є багато джерел з термальними водами. Перш за все, такі курорти приваблюють властивостями, що дозволяють зберегти красу і здоров'я. Найвідомішими серед них є Поляна, Шаян, Синяк, Кваси, Солотвино, Лумшори.

За порцією гарного настрою – в Одесу

Одеса – найбільший сонячний українське місто, де завжди яскраво і весело. Коли б ви сюди не приїхали, обов'язково опинитеся на фестивалі сміху, боді-арту, моди, шопінгу, музики або кіно. Словом, нудьгувати не доведеться. А дівчата віддають перевагу відпочинку в Одесі ще й за пляжі, на яких комфортно ніжитися з червня і до кінця вересня. Весь інший час тут можна зняти квартиру подобово в Одесі в центрі і гуляти по Дерибасівській, танцювати в одному з клубів Аркадії або відправитися за покупками в «Пасаж».


Вінницькі співаючі фонтани – свято душі

Вінниця – спокійний чисте місто. Справжньою родзинкою цього міста, звичайно ж, є співаючі світло-музичні фонтани, на які приїжджають подивитися звідусіль. Звичайно, вони можуть справити враження на кого завгодно, але, як показує статистика, найчастіше сюди їдуть дівчата. Що може бути краще, ніж під келих вина спостерігати за фігурним танок водних струменів з підсвічуванням?

Поласувати смакотою у Львові

Ні для кого не секрет, що жінки люблять смачно поїсти. Відправитися в пошуку ласощів вони готові куди завгодно. Наприклад, до Львова, де чудово і з любов'ю вміють готувати абсолютно все: від шоколаду до баноша. Оригінальні рецепти, концептуальні закладу і затишна атмосфера – ці фактори привертають увагу прекрасної статі. Навесні у Львові проходить багато фестивалів, серед яких відомі Фестиваль шоколаду. Щоб нічого не пропустити, бронювати свій гастрономічний тур і квартиру подобово у Львові краще вже зараз.

За гарними фотографіями в Чернівці

Чернівці – архітектурна перлина України, а все тому, що центр міста забудовувався переважно в австро-угорські часи та досі зберігає своє європейську чарівність. Сюди з усієї країни з'їжджаються за гарними фотографіями на тлі будівель в стилі класицизму і необароко. Тут розташований один з найкрасивіших університетів Європи, колишня Резиденція митрополитів Буковини та Далмації, який називають українським Хогвартсом.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки