Головна  / Блог / Поради туристам / ТОП-7 подій вересня, які неможна пропустити

ТОП-7 подій вересня, які неможна пропустити

На самому початку осені в українців буде прекрасна можливість відмінно провести час на різних заходах і концертах. Doba.ua зробила підбірку найкращих фестивалів і концертів в Києві, Одесі та Львові, які варто відвідати у вересні.

Київ

Білі ночі

Феєричне закриття літнього сезону в Україні. 5 різнопланових сцен від Jazz до Drum'n'Bass, нереальна кількість коктейлів і смачної їжі, море яскравих фотозоні і звичайно ж багато метафанов і світлових шоу, з якими ніч стане яскравішим, ніж день. Розвійтесь перед початком трудових буднів: «Білі ночі» стануть джерелом натхнення на наступні 363 дні року!


Коли: 1-2 вересня

Де: Арт-завод «Платформа»

Гогольfest

Всім, хто небайдужий до мистецтва у всіх його проявах, хто втомився від однотипних повторюваних форм організатори Гогольfest підготували 14 локацій, де протягом 11 днів будуть представлені всі види мистецтва: театр, кіно, візуальне мистецтво, альтернативна та академічна музика, танець література і багато другого.Программа фестивалю стане відома пізніше.


Коли: 17-27 вересня

Де: ВДНГ

Концерт Andrea Bocelli

Вперше зі своєю програмою з кращих хітів приїжджає в Україну італійська легенда Andrea Bocelli. Співак заспівав дуетом з такими світовими зірками опери та естради, як Селін Діон, Лучано Паваротті, Гранде, Христиною Агільера, Елен Сегара і ін. Андреа Бочеллі-володар зірки на Алеї Слави в Голлівуді з березня 2010 року. Неодноразовий номінант на премію «Греммі». Концерт пройде в супроводі симфонічного оркестру і хору, і у глядачів буде унікальна можливість почути найпопулярніші хіти співака, а також його оперні шедеври.


Коли: 23 вересня

Де: НСК «Олімпійський»

Де недорого зупинитися в Києві, дивіться тут.

Львів

Фестиваль меду та музики Med Day

Організатори запрошують на свято для всієї родини, фестиваль меду і музики «MED DAY 2017». Традиційний осінній івент Львова, який збирає найкращих бджолярів і меломанів країни. У програмі фестивалю: дегустація меду, майстеркласи з гончарства, екскурсії на пасіку і сон на вуликах. Музична складова концерт за участю груп Torban, Lirwak, Joryj Kłoc. Провідні дует «Влатар» – Владислав Карташевіч і Тарас Ярошевич. А ще гостей чекає надувний скеледром, волейбольний майданчик, програма для дітей, дегустація меду, майстеркласи з гончарства, на пасіку і сон на вуликах.


Коли: 2 вересня

Де: Львівська обл., С. Лубяна

Lviv Coffee Festival

21-24 вересня 2017 року – всіх кавоманів і гастрономічних туристів львів'яни запрошують на грандіозний фестиваль, в якому буде обрана краща кав'ярня міста. Для цінителів ароматного напою, що бадьорить кращі львівські кав'ярні підготують тонни ароматної кави з усього світу і дуже великий вибір смачних кавових ласощів. Все це буде представлено на Кавовій ярмарку.


Коли: 21 - 24 вересень

Де: Проспект Свободи.

Де зупинитися у Львові, дивіться тут.

Одеса

Концерт Бумбокс

В рамках великого всеукраїнського турне майстра українського року, гурт «Бумбокс», представлять свій новий альбом «Голий король» з шістьма абсолютно новими композиціями. Для цінителів ранньої творчості гурту Бумбокс виконає і старі хіти. Бумбкс – це завжди вибух емоцій і святковий настрій, а в розпалі оксамитового сезону - це те, що потрібно.


Коли: 16 вересня

Де: Зелений театр

Odessa Jazz Fest

Зовсім скоро в Одесі відкриється 17-й Міжнародний джазовий фестиваль Odessa JazzFest. На цю грандіозну подію запрошені артисти світового рівня, такі як: Esja (Австрія), Cyrus Chestnut Trio (США), Klaipeda Jazz Orchestra (Литва), Sinopoulos Quartet (Греція) та інші. Вони представлять свої авторські програми на постійних фестивальних майданчиках: в Міському саду (в форматі опен-ейр) і Одеської філармонії. А також візьмуть участь в джемах в Паблісіті-барі «Ай лав ю, Петрович».


Коли: 23 вересня

Де: Міський сад

Де зупинитися в Одесі, дивіться тут.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки