Головна  / Блог / Куди поїхати? / ТОП інстаграмних місць Карпат

ТОП інстаграмних місць Карпат

Є багато причин відвідати Західну Україну. Гуцульський колорит, чисте гірське повітря, екстремальні пригоди і, звичайно, наймальовничіша природа. Вам напевно хочеться сфотографувати всю цю пишноту не тільки в пам'яті, але і на фотографіях, щоб потім прикрасити знімками соцпрофіль. Давайте розберемося, де найкращі місця для фотосесій у Карпатах. Також перерахуємо готелі, в яких найкрасивіші види з вікна. Хоча задля справедливості треба сказати, що насолоджуватися гірськими пейзажами вийде практично з будь-якої точки цього чарівного краю.

Гарні місця для фото: 8 місць з найкращими видами у Карпатах

Недоліку в крутих локаціях немає, гори чудові з усіх ракурсів, а з гарною камерою в умілих руках взагалі проблем не виникне. Але щоб зробити воістину захоплюючі знімки і при цьому отримати море насолоди від екскурсії, варто поставитися до вибору місць з особливою увагою. Цим і займемося.

Ми склали ТОП-8 локацій, завдяки яким ваш відпочинок у горах Карпат можна буде гарно сфотографувати у сімейному альбомі. Колекціонуйте не лише враження. Отже, увага: топові ідеї для фото в Карпатах.

Водоспад Шипіт

Величне диво природи чудово спостерігати як знизу, і зверху. На його тлі виходять чудові фотографії у будь-яку пору року. Весною водоспад особливо буйний і повноводний, влітку увитий зеленню, восени горить золотом, а взимку віддає кришталем. Його містична краса підкріплюється таємничими місцевими легендами.

shipot.jpg

Скелі Довбуша

Гірська система біля селища Бубнище. Комплекс складається з 22 загадкових скель, які здаються витвором людських рук. Їх ще називають Карпатськими Сфінксами. Кам'яні гіганти колись лежали на дні океану, а зараз готові стати фоном на ваших вражаючих фото.

Замок Паланок

Середньовічна фортеця на горі складається з цілого каскаду терас, але з боку здається єдиною будовою. Хочете фотосесію у стилі “Ігри Престолів” чи з іншим казковим сюжетом? Тоді вам сюди. Це до речі одна з найвідоміших пам'яток Карпат неприродного походження, тому однозначно варто відвідати.

cover-karp.png

Гора Шпіци

Назва якнайкраще характеризується зовнішність масиву. Ця частина Чорногорського хребта начебто вирізана із каменю. Гірські спиці, що стирчать, виглядають велично і навіть жахливо. Найцікавіше, що кам'яні вежі ніби “притягують” погану погоду – тут найчастіше вирують грози. Але якщо потрапити в погожий день, можна зробити чудові фотографії на тлі загострених вершин та зелених схилів.

Підгорецький замок

Ще один палац для стилізованих фотосесій. Ренесансний архітектурний шедевр у селі Підгірці називають Українським Версалем. І як будь-який старовинний замок, що поважає себе, Підгорецький красень зберігає страшну легенду. Подейкують, ніби на одній із стін ревнивий граф Яблонський замурував свою молоду дружину. Тепер її привид блукає замком. Хто знає, можливо, вам вдасться зловити її таємничий силует на камеру.

21143zamok.jpg

Фортеця Тустань

Село Урич є зберігачем унікальної природної та архітектурної пам'ятки. Фортеця Тустань, що розкинулася на Урицьких скелях, вражає уяву, причому як туристів, а й учених своєю незвичайним будовою. І доки історики захоплюються дивовижною наскальною фортифікацією, ми фотографуватимемося на величному фоні таємничої споруди.

Озеро Синевір

Його води – наче дзеркало для неба. Недарма озеро з'явилося на такій запаморочливій висоті: 989 м над рівнем моря. До того ж воно ще найбільше і глибоке серед високогірних. Таку красу варто зберегти на фото.

sinevir_2.jpg

Говерла

Мабуть, найочікуваніший представник нашого ТОПу. Вища точка Карпат – безперечно, найкраще тло для захоплюючої фотосесії.

Карпатські інста-готелі

А тепер переходимо до другої частини. Розглянемо найкращі готелі Карпат. Але перш ніж переходити до переліку найкрасивіших готелів у горах, нагадаємо про питання комфорту та безпеки проживання. Користуйтесь перевіреним сервісом оренди “Доба”: житло в Яремчі.

А тепер ми можемо продовжити нашу віртуальну екскурсію. Увага на найкращі готелі в Карпатах з гарним краєвидом.

Stara Pravda Hotel

Унікальний дизайн-готель оформлений у гуцульському стилі. З вікон, балконів і терас відкриваються чудові краєвиди. А ще тут є басейн та сауна. 

zobrazhennya_viber_2020-08-26_09-58-34.jpg

Вежа Ведмежа

Дуже незвичайний готель у Карпатах. Кожен номер оформлений у своєму стилі. Є навіть кімнатки ельфів. Крім концептуальних номерів, гостям надаються відкритий басейн, SPA з лазнею та джакузі, мотузковий парк і навіть зоопарк.

Червона Рута

Один із наймальовничіших готелів Карпат із басейном. На території є 17 міні-котеджів, а також SPA-центр і ресторан. Унікальне оформлення кожного будиночка гарантує чудові враження від подорожі.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки