Головна  / Блог / Куди поїхати? / Цікаві місця в Харкові для дітей

Цікаві місця в Харкові для дітей

Чи плануєте захоплюючий відпочинок з дітьми? Харків з особливою гостинністю зустрічає маленьких туристів – у місті безліч розваг для молодшого покоління. Старшим теж сподобаються різні активності і захоплюючі пізнавальні пригоди. Готуйтеся до найцікавішого сімейного відпочинку. А ми підкажемо, що відвідати у Харкові з дітьми. Вибирайте свій формат дозвілля. 

1472203372.jpg

Найкращі дитячі розваги

“Перша столиця” та друге за чисельністю місто України мало чим поступається Києву. І точно тут анітрохи не менше чудесних розваг для дітей. Харків у цьому плані, можливо, навіть лідирує. Ви переконаєтесь у цьому, дізнавшись, скільки цікавого та веселого у місті є для юних мандрівників. Ось які пригоди чекають на хлопців.

1. Активні ігри Дітлахам сподобається гратися в парках та ігрових комплексах, підкорювати атракціони, вчитися альпінізму в абсолютно безпечних умовах. Найсміливіші катаються на роликах і ковзанах, малюки чудово проводять час у басейнах з різнокольоровими кульками та в надувних лабіринтах. Усією сім'єю можна пострибати на батутах або відчути на собі будні Тарзана, вирушивши у мотузковий парк. І не забуваємо про фантастичні забави в аквапарку.

2. Пізнавальні пригоди. Маленьким чомучкам місто також готове запропонувати багато цікавого. Можна відвідувати виставки, оглядати музейні експонати, знайомитися з наукою у спеціальних інтерактивних центрах, вибирати майбутню професію в ігровій формі або навіть вирушити до космосу, не залишаючи межі атмосфери. 

3. Розважальне дозвілля. Міські театри та філармонія регулярно проводять концерти та спектаклі для молодшої аудиторії. Стежте за афішею Харкова. Для дітей різного віку виступають артисти, аніматори, ляльководи. 

4. Творче проведення часу. Майже кожен день проводяться майстер-класи та групові заняття. Дитина може навчитися ліпити із глини, виготовляти паперові вироби, малювати тощо.

Не забувайте моніторити безкоштовні заходи для дітей. Харків дуже активне та веселе місто. Ви переконаєтеся в цьому одразу, як приїдете. А щоб провести тут якнайбільше часу – Харків оренда квартир подобово. Сервіс Doba до послуг. На сайті представлені найкращі пропозиції подобової оренди з прямими контактами господарів. 

6 місць: куди піти у Харкові з дитиною?

У місті дуже багато дитячих розважальних центрів. Харків багатий на парки та інші заклади для активного відпочинку всією сім'єю на свіжому повітрі. У холодну пору року особливо популярними стають арт-студії, музеї, інтерактивні наукові центри та дитячі кімнати Харкова. Ми навряд чи зможемо перерахувати всі цікаві об'єкти та й відвідати їх не кожен встигне. Для тих, хто хоче максимум вражень, квартири подобово Харків центр. Адже саме тут зосередилося найбільше привабливих для маленьких і дорослих туристів локацій.

Перерахуємо найкращі об'єкти для відпочинку з дитиною. Увага на ТОП-6 місць дитячого дозвілля.

1. Парк Горького. Гордість та головна пам'ятка міста. У теплу пору року на вас чекають численні атракціони під відкритим небом та захоплюючі тематичні локації. Коли похолодає, можна відправитися вивчати розважальний центр з ігровими автоматами, 7D-кіно, м'якою ігровою зоною для найменших. А ще тут є квестленд.

2. Батутний центр "Притягнення". Яких лише атракціонів тут немає. Батути всіх форматів запрошують найменших стрибунів та дорослих любителів активного дозвілля. Малята стрибають у компанії яскравих м'ячиків і м'яких кубиків, старші хлопці підкорюють різні безпечні перепони. Нудьгувати не доводиться.

avLZNWUGHz4-e1474551436299.jpg

3. Мала залізниця. Ще один must-visit для маленького туриста. У Харкові працює міні-копія залізниці, якою курсують 2 тепловоза, кожен з 6 причіпними вагонами. Маршрут довжиною трохи більше ніж 3 км стартує від станції парку Горького.

4. Шато Ледо. Ковзанка і роллердром для активних діток. Тут катаються як новачки, і досвідчені хлопці.

610eef7339da5.jpg

5. Франсільванія. Унікальний проект сімейного дозвілля дозволить дітям відчути себе повноцінними дорослими громадянами особливої ​​країни. Вони освоюють професії, застосовують навички у квестах та завданнях, заробляють гроші. Все це під керівництвом веселих та уважних аніматорів.

6. ЛандауЦентр. Інтерактивне знайомство з наукою сподобається дитині будь-якого віку. Чадо зможе взяти участь у захоплюючих експериментах та дізнатися багато нового.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки