Головна  / Блог / Куди поїхати? / Українські локації для відпочинку молоді

Українські локації для відпочинку молоді

Сучасні пляжні комплекси, яскраве нічне життя, активні розваги на свіжому повітрі – варіантів, куди поїхати в Україні молодим і наповненим енергією туристам є безліч. Зібрали популярні напрямки в один матеріал.

Де відпочиває молодь в Україні в залежності від сезону?

Найбільш активні туристичні сезони – літо та зима. З приходом тепла популярним напрямком стає море. Одеса – курорт номер один за кількістю обладнаних пляжів, розважальних комплексів і колоритних ресторанів. Сюди приїжджають, щоб гуляти до ранку романтичними центральними вулицями та танцювати на майданчиках нічних клубів під зоряним небом. Бурхливе нічне життя в Одесі – одна з головних причин популярності курорту серед молоді. Самий тусовочний район – Аркадія. Тут можна зупинитися в номері дорогого готелю, а можна винайняти квартиру в Аркадії подобово з великим набором зручностей і красивим видом на море.

одесса акркадия.jpg

Крім Столиці гумору є багато морських курортів, де розваг багато, а ціни бюджетні. Недорогий відпочинок на Чорному морі й на березі Азовського моря пропонують Затока і Грибівка в Одеській області, Залізний Порт у Херсонській області, Бердянськ і Кирилівка в Запорізькій області. Набережні із затишними кав’ярнями, нічні клуби та парки атракціонів є на кожному з них. 

бассейн.jpg

Але не тільки пляжний відпочинок і клуби приваблюють молодь. Серед молодих туристів є чимало любителів екстремальних і активних розваг. Тому окремо можна виділити такі напрямки як Актівський каньйон, Олешківські піски, Гранітно-степове Побужжя, Бирючий острів, Шацькі озера, Буцький каньйон, Бакота. Відпочивати в цих місцях можна з комфортом, винайнявши подобове житло, а можна відчути всю силу природи, заночувавши в наметах.

олешковские пески.jpg

Активний відпочинок в Україні не перестає бути популярним і в холодну пору року.

Найбільшу кількість розваг взимку пропонує курорт «Буковель». Але ціни там не найбюджетніші, тому часто молодь відпочиває на більш доступних курортах. До таких можна віднести Славське, Драгобрат, Пилипець, Красію, Плай, Мигове. Недорогий відпочинок в Україні можливий, якщо бронювати житло і квитки заздалегідь.

сноуборд.jpg

Цікаві розваги для молодих людей

До карантину в містах України проходила велика кількість фестивалів. Музичні, театральні, гастрономічні, спортивні, історичні – кожен міг вибрати захід на свій смак. Подієвий туризм активно розвивався й варіантів, куди поїхати відпочивати молоді, з кожним роком ставало все більше. 2020-й вніс корективи в цю сферу, і фестивальне життя призупинилося. Але з часом ситуація налагодиться, і гучні open air-події продовжать радувати молодь.

атлас викенд.jpg

Крім культурних подій, в списку цікавих розваг активні та екстремальні заняття на свіжому повітрі. Походи в гори й відпочинок з наметами, рафтинг, поїздки на багі та велосипедах, картинг, мотокрос. Влітку стають популярними водні активності: вейбординг, вейксерфінг, sup-бордінг, прогулянки на катерах, байдарках і каяках. А взимку на зміну приходять лижі, сноуборди, сани, ковзани, снігоходи. Любителі активностей зможуть знайти відповідний варіант для відпустки в будь-яку пору року.

вейкбординг.jpg

Незалежно від сезонності завжди актуальним залишається нічне життя – дискотеки, клуби, вечірки. У нічних клубах часто виступають всесвітньо відомі діджеї та зірки шоу-бізнесу, проходять музичні батли, організовують літературні вечори з відомими сучасними авторами. Клуби давно перестали бути просто танцювальним майданчиком.

ТОП міст для вечірок

Життя у великих містах України не зупиняється ні вдень, ні вночі. Двері нічних клубів відкриті цілий рік, а в теплу пору року вечірки проводять й зовсім просто неба.

вечеринка под открытым небом.jpg

Київ – один з головних міст для техно-туризму. Тут проводять рейви, які збирають молодь зі всієї України. Складаючи топ клубів Києва, не можна не згадати SkyBar c панорамним видом, Avalon з рестораном на даху, Caribbean Club з великим клубним екраном, Closer, Indigo, Stereo Plaza, Atlas. З приходом тепла нічне життя Києва стає ще більш різноманітним. Вечірки організовують на дахах торгових центрів, на березі Дніпра і навіть на теплоходах. Побувати в столиці влітку однозначно варто. Зупинитися можна в подобовому житлі. Тільки якщо плануєте організовувати вечірки, з власником це потрібно обговорити заздалегідь. Знайти квартиру для тусовок (Київ) непросто, але можливо.

SkyBar.jpg

Одеса також стає особливо привабливою влітку. Найбільша кількість розважальних закладів діє в курортному районі Аркадія. Найпопулярнішим є Ibiza Beach Club. Це цілий комплекс на березі моря з танцювальним майданчиком, коктейльних баром, басейном. Тут дають концерти популярні українські артисти й грають свою музику імениті діджеї.

Ibiza Beach Club.jpg

Велика кількість клубів з танцювальними майданчиками, караоке, лаунж-ресторанами є й у Львові. Приїхавши в культурну столицю на відпочинок без дітей можна добре повеселитися в таких клубах як Split, Rafinad People Club, Malevych, De Luxe. Багато цікавих заходів проходить в культурному центрі! FESTrepublic.

Malevych.jpg

Ще одне місто, де проводять круті вечірки, – Харків. Воно відоме як місто студентів, що само собою передбачає наявність великої кількості розважальних закладів. Panorama Lounge, Arizona Beach Club, Radmir club, Bolero Club – вибір нічних клубів в Харкові не залишить байдужим жодного любителя гучних вечорів.

панорама.jpg

Влаштувати круту вечірку можна в будь-якому місті. Головне – зібрати веселу компанію і вибрати відповідне для цього місце. Гарного відпочинку!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки