Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Успішно здаємо квартиру в несезон

Успішно здаємо квартиру в несезон

Літо добігло кінця, і гаряча пора для багатьох закінчується. «Несезон» – не привід складати руки та жити на літній виторг місяці, що залишилися. Doba.ua ділиться секретами, як приготуватися до туристичного затишшя і заробляти цілий рік.

Сдаем квартиру в несезон

Не бійтеся знижувати ціни

На перший погляд, знижуючи ціну на квартиру, власник недоотримує прибуток. Але це не так! По-перше, ви перестрахуєтесь від застою, а по-друге, збільшите популярність квартири шляхом низької вартості та розширите базу постійних клієнтів.

Користуйтеся спеціальними пропозиціями по розміщенню

Це кращий спосіб зробити ваше оголошення найбільш помітним для потенційних гостей. Ваше оголошення буде отримувати максимальну кількість переглядів, бо воно буде показуватися на найпомітніших позиціях, а значить ви зможете знайти клієнта в кілька разів швидше.

Doba_ua.jpg

Переваги Преміум і ТОП оголошень:

  • ваше оголошення розміщується у верхній частині сторінки з певним значком «Преміум» або «В топі»;

  • об'єкти в розділах «Преміум» і «ТОП» паралельно розміщуються на великих агрегаторах ЛУН.ua, Krysha.ua та R24.ua;

  • ваше оголошення виділено яскравими бейджами «вільно» або «терміново» і значком «в преміум».

Заповнюйте календар зайнятості

Дуже часто люди ігнорують оголошення, де не заповнені календарі, щоб не витрачати час на дзвінки власнику. Актуалізація календаря не тільки спростить пошук потенційних гостей, але і буде служити підказкою вам.

Оновлення інформації в оголошенні

Потенційні гості турбуються, в першу чергу, про комфортне перебування. Тому, вони звертають увагу на перелік побутової техніки та інших зручностей, що розміщуються в колонці: «У квартирі є». Отже, якщо у вас відбулися зміни: ви купили праску, фен або дозволили гостям палити на балконі – вкажіть це в описі. Можливо, це зіграє вирішальну роль в їх виборі.

Оновлення фотографії

Як би красиво ви не склали опис для квартири, люди в першу чергу дивляться на фото. Картинка – перше, що впадає в око, що запам'ятовується і чому люди вірять. Тому, «несезон» – це саме час зайнятися заміною світлин на професійні, якісні.

Фото_квартиры.jpg


Не шкодуйте коштів на бонуси

В описі ви можете запропонувати гостям додаткові послуги-бонуси. Наприклад, що всім гостям – екскурсія містом безкоштовно або трансфер з вокзалу в подарунок. Це не відніме у вас багато коштів і часу, але значно підвищить цінність пропозиції в очах потенційних гостей.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки