Головна  / Блог / Куди поїхати? / Валентинів день 2024: як провести свято в столиці

Валентинів день 2024: як провести свято в столиці

Валентинів день – гарна нагода нагадати коханій людині про свої почуття. Влаштувати романтичну прогулянку парком ілюмінацій, послухати класичну музику або підняти настрій на комедійній виставі. Яка розважальна програма на День святого Валентина чекає на киян цього року, читайте на Doba.ua.

Романтична ковзанка та парк ілюмінацій на ВДНГ

День Валентина на ВДНГ буде наповнений зимовими розвагами. Велика ковзанка просто неба, карусель і колесо огляду, ярмарок зі смаколиками – традиційні локації зимового містечка. Якщо завітаєте на ВДНГ ближче до вечора, обов’язково відвідайте парк ілюмінованих інсталяцій та прогуляйтесь повз крижані скульптури. Завершити вечір можна романтичною вечерею в кафе на території оранжереї. Сама оранжерея також має фантастичний вигляд – велетенські тропічні рослини, підсвічені з різних куточків, стануть гарним фоном для фотографій в інстаграм.

Коли: з 9 грудня до 17 березня

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1

Приїхав до столиці на свята, рекомендуємо орендувати житло трохи далі від центру. Наприклад, зняти квартиру подобово ВДНГ Київ. Громадський транспорт зручно доставить у потрібне місце, а ціни на оренду в спальних районах приємно здивують.

«Кольори пристрасного танго» в Будинку архітектора

Якщо ваша половинка любить класичну музику, то концерт «Кольори пристрасного танго» гарно підійде для побачення в День Валентина. Програма концерту поєднує мистецтво музики та водної анімації. За музичну частину відповідає Національний ансамбль солістів «Київська камерата», а за чарівність водної анімації – художниця Ангеліна Золота. Споглядаючи за плавними рухами фарб по воді, гості насолоджуватимуться всесвітньо відомими композиціями, серед яких танго з фільму «Запах жінки» та «Пори року» Астора Пʼяццолла.

Коли: з 14 лютого до 8 березня

Де: вулиця Бориса Гринченка, 7, Будинок архітектора

2287903597_DSV.jpeg

«Вільні стосунки» в Театрі на Подолі

Посміятись з життєвих любовних історій гостей запрошують на виставу «Вільні стосунки» в Театр на Подолі. В головній ролі жінка, яка прагне сімейного щастя, але постійно стикається з тими, хто руйнує її ідеали. Обираючи цю виставу, варто врахувати, що під час неї можна почути звуки пострілів. Якщо це може викликати негативні емоції, краще обрати інший спектакль. Наприклад, цього ж дня в театрі проходитиме вистава «Сон літньої ночі» Вільяма Шекспіра.

Коли: 14 лютого

Де: Андріївський узвіз, 20Б

«День закоханих під зоряним небом»

Організувати побачення, на якому можна спостерігати за зірками взимку – завдання не з простих. Мороз та сніг можуть швидко зіпсувати романтику. Виправити ситуацію допоможе зала оновленого «Київського планетарію». До Дня закоханих тут підготували програму з яскравими проекціями на найбільшому куполі країні, майстер-класами, безлімітними теплими напоями, живою музикою та тематичними фотозонами. Професійні фотографи допоможуть створити романтичні знімки, з яких на місці робитимуть сувенірні магніти.

Коли: 14 лютого

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 57/3

ukNSZ.jpg

Концерт Laud

Похід на концерт улюбленого артиста – не лише гарний подарунок, а й водночас чудовий варіант провести день разом. Попзірка сучасної української сцени співак Laud підготував особливий концерт для киян та гостей міста. Минулого року співак активно популяризував рідну культуру, проводячи всеукраїнський тур. А цієї зими Laud проведе романтичне музичне шоу, під час якого заспіває відомі хіти та композиції з нового майбутнього альбому. 

Коли: 14 лютого

Де: вулиця Гарматна, 51А, клуб Forsage

Шоу-програма «Музика сердець»

Через різницю в характерах і поглядах тема суперечок між чоловіками та жінками завжди викликає інтерес у глядачів. Поспостерігати за музичним змаганням між представниками протилежних статей запрошує Київський національний академічний театр оперети. Артисти будуть танцювати, співати та жартувати, щоб здобути звання «Кращих з кращих». Вікторини, гумор та романтичні композиції чекатимуть глядачів традиційної святкової шоу-програми «Музика сердець».

Коли: 14 лютого

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 53/3

1689752556.png

Концерт гурту «Антитіла»

«Фортеця Бахмут», «Вірила», «2Step» – слова цих пісень відгукуються в серцях багатьох українців. Ці композиції є частиною альбому, який гурт «Антитіла» представили на другий день повномасштабного вторгнення в підземному паркінгу. Почути їх наживо можна буде в концертному залі Київського палацу спорту. Близько трьох місяців гурт гастролював з благодійним туром за кордоном. А фінальний концерт музиканти дадуть в столиці. Пісні з альбому MLNL вперше прозвучать наживо в Києві. Такий захід – гарна нагода приїхати з іншого міста на декілька днів та орендувати квартиру подобово (Київ, Хрещатик).

Коли: 14 лютого

Де: Спортивна площа, 1, «Палац Спорту»

Вистава «Боїнг-Боїнг. Перезавантаження»

Ще одна романтична історія з комедійним настроєм чекатиме глядачів на сцені Київської консерваторії. Вистава «Боїнг-Боїнг» варта уваги, бо є найчастіше виконуваною французькою п’єсою у світі – цей рекорд зафіксований в «Книзі рекордів Гіннеса». За сюжетом спектаклю молодий парижанин заводить романтичні стосунки одночасно з трьома жінками. Іноді йому вдається підлаштовувати своє життя під їх розклад, а іноді доводиться виплутуватись із смішних ситуацій. В головних ролях народні артисти України Ольга Сумська та Євген Паперний, а також Олександр Михайлов, Поліна Нестерова та інші. 

Коли: 14 лютого

Де: вулиця Архітектора Городецького, 1-3/11, Київська консерваторія

9ed360a.jpg

Музей мініатюр та атракціони в Blockbuster

Може здатися, що День святого Валентина в торговельно-розважальному центрі – не найоригінальніша ідея. Але насправді цей варіант може стати неочікувано цікавим. На території ТРЦ Blockbuster діє Музей Miniland.UA, який являє собою макет української залізниці в мініатюрі. Ідея проєкту – зробити найбільший у Східній Європі реалістичний залізничний макет і наразі перша частина вже готова приймати відвідувачів. Макет інтерактивний – в різних частинах можна побачити, як рухаються потяги та автівки, як день змінюється на ніч. Прогулянка музеєм є своєрідною подорожжю. А додати веселих емоцій після «мандрівки» можна на атракціонах в парку розваг Galaxy.

Приїхав до столиці на декілька днів, скористайтесь орендою квартир подобово в Києві, щоб знайти житло швидко, зручно та за приємною ціною.

Коли: музей працює в середу, п’ятницю, суботу та неділю, ТРЦ працює щодня

Де: проспект Степана Бандери, 36, ТРЦ Blockbuster

Концерт гурту Adam

Що може бути романтичніше, ніж танець під композицію «Танцюй зі мною повільно», яка звучить наживо? Цю та інші свої відомі пісні гурт Adam виконає під час великого сольного концерту на честь Дня закоханих. Засновники гурту – сімейна пара Михайло Клименко та Олександра Норова. Концерт відбудеться в резиденції Osocor. На її території також є готель, ресторан, а також укриття, тому сюди можна приїхати не лише на концерт, а влаштувати романтичну мінівідпустку.

Коли: 14 лютого

Де: вулиця Виноградна, 2, Osocor Residence

5408174.png

Свята в Україні набули менших масштабів, але відмічатися не перестали. Життя в столиці продовжує вирувати, а люди намагаються знаходити щось гарне в кожному дні. Валентинів день – ще один гарний привід зупинитися та створити для себе або для того, хто поруч, маленьке затишне свято.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки