Головна  / Блог / Поради туристам / Вибираємо незабутній подарунок для близьких до Нового року

Вибираємо незабутній подарунок для близьких до Нового року

Мудрі світу сього кажуть, що дарувати подарунки потрібно так само, як і приймати - з радістю і легко. А для того, щоб подарунки принесли щастя всім, потрібно вибирати їх щиро і з часткою креативу. А якщо ви ламаєте голову над незвичайним презентом, то ми підкажемо.

Новорічні подарунки для батьків

Найріднішим і люблячим можна піднести будь-який презент. Це може бути приємна дрібничка для інтер'єру - плед, набір рамок, ваза, кумедні чашки або фігурні ароматичні свічки.

Хочете підійти до питання більш практично - подаруйте батькам щось з побутової техніки або нові гаджети. Можна порадувати маму електронною книгою, а татові подарувати навігатор в машину. А ще вдалим презентом будуть сертифікати на спільну прогулянку або похід в театр.

Презенти коханим до Нового року

Найулюбленіших найкраще радувати емоціями - вгадуйте бажання. Якщо близька людина чимось захоплюється, то нове приладдя для хобі буде дуже до речі.

Можна порадувати символічними подарунками - набором солодощів, м'якими іграшками, светрами з милими оленями. Ну і, звичайно ж, хто відмовиться від гаджетів або ювелірних вправ. Вибирати можна в залежності від уподобань і вашого бюджету, від милої брошки і запонок до приставок і нового ноутбука.


Вітаємо друзів і колег

Ну і, звичайно ж, не можна обійти увагою близьких друзів і колег, з якими ми проводимо багато часу. Останнім часом в компаніях поширена гра «Таємний Санта», а друзів з кожним роком оригінально здивувати все складніше.

В даному випадку безпрограшним варіантом стане символ Нового року 2022. Горнятка, плюшеві іграшки і, звичайно ж, скарбнички у вигляді тигрів. А ще в якості ідеї може служити фігурна випічка - імбирні пряники у формі сніжинок, сніговиків або дзвіночків.

Оригинальные подарки

Якщо ви шукаєте незвичайні подарунки до Нового року, то обов'язково загляньте в один з магазинів із сюрпризами. У кожному місті такі торгові лавки пропонують масу незвичайних подарунків. Наприклад, можна купити іменну подушку, 3D-конструктор, книгу-сейф або будильник, який тікає.

Не маючи значного бюджета, можна простіше вийти з положення - зібрати цукерковий букет, подарувати плюшеві зимові шкарпетки або невеликий каганець у вигляді снеговичка.

І не забудьте про упаковку – крафтовий папір, стрічки, мотузки, ситцеві банти і хвойні гілочки послужать відмінним декором. Як бонус можна прикріпити листівку ручної роботи або іменну бирочку з побажанням.

І пам'ятайте, що найважливіше робити подарунки щиро. А на додачу завжди повинні бути теплі слова подяки і найкращі побажання. Адже Новий Рік - це найдобріше і найчарівніше свято!




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки