Головна  / Блог / Куди поїхати? / Відкриваємо Україну під Новий рік – нестандартні святкові маршрути

Відкриваємо Україну під Новий рік – нестандартні святкові маршрути

Хочеться нових вражень? Традиційні заходи в вашому місті вже набридли? Приваблюють цікаві місця в Україні? Якщо хоч на одне питання ви відповіли «Так», тоді сміливо вирушайте в тур Україною!

Красиво, весело і незабутньо зустріти Новий 2021 рік можна не тільки в галасливій столиці або романтичному Львові. Екскурсії на Новий рік організовують в найнесподіваніші, але, безумовно, чарівні куточки.

Куди поїхати на Новий рік в Україні?

Тернопіль

Невелике, але дуже мальовниче містечко, яке відкриває перед гостями масу атмосферних пам'яток. Прогуляйтеся з коханою уздовж Тернопільського ставу до острова закоханих, загляньте в прикрашений вогниками Італійський дворик. Або влаштуйте містичну вилазку в село Максимівка. Якщо зустрінете Новий рік в поїздці, можливо і проведете весь рік у подорожах. Здорово ж? Обирайте маршрут до душі та беріть з собою найближчих. А забронювати житло в Тернополі подобово можна за допомогою нашого каталогу. 

Тернополь.jpg

Луцьк

Величний замок Любарта – не єдина пам'ятка Луцька. Якщо прогулятися засніженими вулицями в сторону Старого міста, можна побачити красиві дзвіниці й костели. Срібний від інею Дім Миколи Голованя здивує навіть найзнатніших естетів. А які гуляння влаштовують на центральній Театральній площі! Затишні квартири в Луцьку вже чекають вас!

луцк.jpg

Івано-Франківськ

Чарівне місто Івано-Франківськ дивує туристів багатим історичним минулим і неймовірною казковою зимовою атмосферою. Тут в Новий рік нудьгувати не доведеться. Легендарна «Стометрівка» пропонує гостям безліч тематичних кафе, які привертають увагу неймовірними ароматами. Затримайтеся на кілька днів, орендувавши житло в Івано-Франківську, щоб дізнатися місто з різних сторін.

ивано-франковск.jpeg

Диканька

Та сама Диканька, поблизу якої Вакула здобував для своєї нареченої царські черевички. Саме це місце описував в повісті Микола Гоголь. Якщо нудне застілля вам нецікаве, то театралізований перфоманс точно припаде до душі. Справжня казка живе поруч з гостинною Полтавою. Забронюйте собі житло неподалік, розучите кілька колядок і гайда в гущу українського народного свята!

диканька.jpeg

Чернігів

Вже при виході з поїзда можна відчути естетичний захват, адже саме в Чернігові розташований один з найкрасивіших вокзалів України. Але це ще не все. Далі місто подарує вам свої передноворічні подарунки: місцеву автентичну кухню, архітектуру часів Київської Русі, засніжені алеї, що світяться. Згадайте бажання під ялинкою на центральній площі, помилуйтеся на переливи міста з оглядового майданчика дзвіниці Свято-Троїцького собору. Для цієї казки потрібно небагато – купити квиток, підібрати житло і запастися хорошим настроєм!

чернигов.jpg

Українську дружність і гостинність можна відчути, приїхавши в будь-який куточок нашої країни. Особливо в новорічно-різдвяні свята, коли всю країну охоплює чарівний дух казки. І в мегаполісах, і в маленьких містах кожного гостя чекає зимове диво. 

Відкривайте Україну і проведіть новорічну відпустку незабутньо!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки