Головна  / Блог / Поради туристам / Відпочинок на морі, який запам'ятається: вдалі ідеї для фотосесії

Відпочинок на морі, який запам'ятається: вдалі ідеї для фотосесії

Відпочинок на морі 2021 – це можливість не тільки отримати нові враження, а й втілити свої найкращі ідеї для фото. Щоб зробити гарні знімки, не обов'язково бути фотографом. Достатньо надихнутися гарними фото з моря, вибрати вдалі пози та почати творити. А блакитне узбережжя й білосніжний пісок послужать найкращими декораціями. Редакція Doba.ua зібрала кілька рекомендацій, які допоможуть зробити фотографії ще краще.


Вигідні пози для фотосесії

Позування під час будь-якої фотосесії має велике значення. Адже саме від нього залежатиме, наскільки вдалими вийдуть світлини. Якщо ви вирішили зробити фотосесію у воді, то повинні приділити цьому особливу увагу. Потрібно пам'ятати, що вода може створювати оптичну ілюзію й тіло може виглядати непропорційно. Не заходьте в море глибоко. Це не завжди вигідно виглядає в кадрі. Краще приляжте на березі так, щоб морські хвилі ледве до вас доходили.


Щоб кадр вийшов максимально красивим, прислухайтеся до кількох простих рекомендацій: 

Будьте активні! Це стосується і життя, і фотографії. Кадр не стане динамічним і цікавим, якщо ви будете просто лежати, стояти або сидіти на тлі моря. Як варіант, можна покататися на серфі, побігати вздовж берега, зіграти у волейбол або вирушити підкоряти морські простори на яхті.

девшука серф море.jpg

Далеко не всі люди відчувають себе комфортно перед прицілом фотокамери. Але запам'ятайте, що під час зйомки не потрібно ніяковіти. Посміхайтеся, смійтеся, спокушайте. Танцюйте, врешті-решт! Робіть все, тільки не стійте в одній позі з нудним виразом обличчя, коли вас фотографують.

девушка улыбка море.jpg

Уявіть, що пісок – це полотно. На ньому можна написати своє ім'я або ім'я коханої людини, дату, коли було зроблено фото, або намалювати сердечко. Таке фото буде нагадувати про відпочинок на морських курортах України та стане гарним подарунком для друга або коханої людини.

песок рисунок.jpg

Оригінальні ідеї для фотосесії на морі

Вельми оригінальне рішення для фотосесії на морі – зйомка під водою. Такі світлини виглядають просто неймовірно! Щоправда, для цього доведеться орендувати спеціальне спорядження для дайвінгу та найняти інструктора. Але якщо у вас є навички снорклінга, таку фотосесію можна організувати самостійно. Для того, щоб втілити цю ідею, необхідно придбати водонепроникний чохол для фотоапарата та маску для підводного плавання. Крім того, що ви отримаєте дивовижні світлини, ще й побачите красу підводного світу. Мілководне Азовське море підійде для цього якнайкраще. Відмінним місцем для подібних зйомок стане Арабатська Стрілка або Кирилівка. Відпочинок завдяки такому рішенню запам'ятається надовго!

фото под водой.jpg

У тому випадку, якщо до знімків під водою ви ще не готові, хорошим рішенням стане тематична фотосесія на морську тематику. Ви можете приміряти на себе образ всіма улюбленої русалки Аріель, дружини могутнього Посейдона, або медузи Горгони. Ще можна стати Ассоль, яка виглядає свого капітана. Не стримуйте фантазію! А тим більше якщо вас чекає відпочинок на Чорному морі в Одесі. Орендовані апартаменти або приватний сектор – чудове місце, щоб потренуватися у фотографуванні з подругою або другом перед довгоочікуваною зйомкою на пляжі.

море девушка шляпа.jpg

Тепер ви знаєте, як красиво сфотографуватися на морі. Сміливо плануйте поїздку та бронюйте житло на сайті Doba.ua. Вдалого морського відпочинку!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки