Головна  / Блог / Поради туристам / Відпочинок у задоволення: найпопулярніші пляжі Одеси

Відпочинок у задоволення: найпопулярніші пляжі Одеси

Одеса – один з найбільш популярних напрямків для літнього відпочинку в Україні. Це прекрасна можливість втекти від повсякденної рутини у світ моря, сонця і насолоди легким бризом морського узбережжя на чудових пляжах. Пляжна зона міста має загальну протяжність приблизно 30 кілометрів, а кожен пляж – свою особливість і привабливість: пісочний або кам'янистий, дикий, приватний або громадський, дорогий або не дуже. Команда Doba.ua вибрала одні з найпопулярніших одеських пляжів.

Ланжерон – найстаріший одеський пляж

Пляжна зона розкинулася поруч з Морським портом біля парку Шевченка майже в центрі міста. Тут завжди людно. На території обладнані дитячі майданчики та мотузковий парк для відпочивальників. Тут також розташований готель і пляжний комплекс з дельфінарієм, де проводяться шоу з дельфінами й морськими котиками, а також надають послуги з плавання та фотосесією з цими дивовижними морськими створіннями. Для комфортного проведення часу на пляжі можна орендувати парасольку і шезлонг. Ланжерон – один з найбільш комфортабельних і найчистіших міських пляжів Одеси. На території розташовані урни, біотуалети, закриті роздягальні, є медпункт і відділення поліції.


Аркадія – пляж з особливою атмосферою і розвагами

Пляж Аркадія відомий мальовничими пейзажами та багатою інфраструктурою. Тут є своя набережна, де бере початок відома «Траса здоров'я», а також велика кількість ресторанчиків і барів. Для любителів розваг – нічні клуби з дискотеками та живою музикою. Основною перевагою цього району служить його близьке розташування до центру міста. Переважно піщані пляжі мають природний пологий спуск до моря. Тут пропонують катання на банані або катамарані, прокат електромобілів, велосипедів і гіроскутерів. Для маленьких відпочивальників є атракціони та дитячі майданчики з гірками.

Винайняти житло в Одесі біля пляжу Аркадія можна на будь-який смак. Тут розташовано безліч готелів, можна зняти як скромну кімнату в хостелі, так і розкішні апартаменти.


Отрада – доступна і комфортабельна пляжна зона

Безкоштовний пляж цікавий переважно для молоді та любителів красивих фотосесій. Великий валун з гравіюванням «Villa Otrada» притягує туристів зняти на камеру своє перебування тут. Це єдиний пляж, оснащений канатною дорогою. Вона допоможе звільнити вас від пішого підйому або спуску по сходах. Варто виділити відносно низькі ціни в літній сезон на прохолодні напої та фастфуд. На території є великий басейн в 30 метрів, шезлонги, численні кафе і бари. Пляж доглянутий і просторий, що дозволяє спокійно відпочити на морському піску і насолодитися променями сонця.


Золотий берег – найпопулярніше місце відпочинку одеситів

Пляж відрізняє незрівнянна атмосфера безтурботності, любові і радості! Тут відпочивати комфортно в будь-який сезон року. А як приємно пройтися по найкрасивішій набережній, викладеної гранітною бруківкою. Це одне з найпопулярніших місць відпочинку міських одеситів з оглядовим майданчиком і нічним освітленням. Доглянутий чистий пляж з дрібним «золотим» піском розтягнувся на 300 метрів. Для відпочиваючих надаються скутери, парашути, тенісні корти, діють ресторанчики, численні бари і нічні клуби. Маленьких непосид зацікавлять аніматори, які організовують веселе проведення часу на дитячому майданчику, водних каруселях або басейні.


Пляж Лузанівка – доступний відпочинок для всіх

Неподалік від селища Котовського розташувався один з найдешевших пляжів. Його протяжність становить 1,4 кілометра. Це природний пляж, пісок тут намитий морем, а не привезений машиною, як в інших місцях відпочинку. Ще уздовж пляжу росте смарагдовий парк, яким можна прогулятися в спекотний сонячний день. А ще на пляжі добре відпочивати з дітьми – тут багато розваг, працює луна-парк, берег пологий і не стрімкий. І не забудьте взяти з собою вудку, на плитковому узбережжі дуже багато рибалок.

Плануючи поїздку до Одеси, зняти квартиру подобово на селищі Котовського можна на сайті Doba.ua. В оксамитовий сезон ціни на апартаменти приємно знижуються.

пляж лузановка.jpg

Пляжі одеської області приємно дивують своєю комфортабельністю, багатогранністю і красою. Відпочинок в Одесі влітку однозначно стане незабутнім. Головне підібрати для себе відповідне та затишне житло. Знайти будиночок поблизу Чорноморки, забронювати апартаменти біля Аркадії або зняти квартиру в Лузанівці можна за допомогою сайту Doba.ua. Великий каталог подобово житла та прямі контакти власників допоможу швидко й легко знайти бажаний варіант.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки