Головна  / Блог / Куди поїхати? / Відпочинок з дітьми в Одесі: чим зайнятися і що відвідати з дитиною

Відпочинок з дітьми в Одесі: чим зайнятися і що відвідати з дитиною

Одеса асоціюється у нас з чимось рідним. Напевно, саме тому діти дуже люблять Одесу-маму, з якою завжди затишно, весело і просто. Крім незабутнього морського відпочинку тут є суто дитячі розваги, про які мріють абсолютно всі. Doba.ua зробила підбірку найяскравіших місць, куди піти з дитиною в Одесі.

Дельфінарій «Немо»

Побачити свою дитину справді щасливим, з палаючими очима і щирою посмішкою можна, побувавши ще в одному місці Одеси – Дельфінарії. Тут ваш малюк зможе не тільки подивитися на акробатичні номери у виконанні дельфінів і морських котиків, але і дізнатися для себе багато чого нового і пізнавального про них. Усміхнені дельфіни мають неймовірно позитивний вплив на дітей. По закінченні вистави всі бажаючі можуть сфотографуватися з дельфінами і навіть поплавати в басейні з ними, але, як правило, необхідно заздалегідь залишити заявку по телефону.


Музей воскових фігур «У баби Уті»

Музей воскових фігур неодмінно сподобається вашому малюкові, адже тут він може зустріти відомих йому мультгероїв: Аватар, Шрека, Джека Горобця, Астерікса та Обелікса, Бетмена. Вам теж нудьгувати не доведеться, тому що в цьому унікальному музеї ви знайдете фігури чисто одеських персонажів: Мішка Япончик, Сонька «Золота ручка», Беня Крик, Леонід Утьосов. А також фігури отців-засновників міста: Воронцова, Де Рішельє, Ланжерона. Екскурсія проводиться в дуже легкій і цікавій формі, тому сподобається і дітям, і дорослим.


Лунапарк

Напевно, немає дітей, яким б не припали до душі веселі атракціони. Хтось буде в захваті від екстремальних гірок, а кому-то буде добре і на звичайних батутах. Достаток квітів і ілюмінації робить атмосферу в парку святковою і подарує дитині незабутні емоції. А ще тут знаходиться найвища в Україні колесо огляду, яке відкриває дивовижний краєвид на море. Сімейний похід в лунапарк – це приємна можливість повеселитися від душі і забезпечити поїздку до Одеси щасливими спогадами.


Канатна дорога

Канатна дорога, яка з'єднує пляж «Отрада» і Французький бульвар нагадує величезну різнобарвну гірлянду. Діти будуть в захваті не тільки від виду, який відкривається з вікон, але і від яскравих малюнків мультгероїв всередині кабінок. Канатна дорога доставить вас на затишний пляж, де ви можете відпочити, позасмагати і викупатися в море.


Аквапарк «Одеса»

Любителям екстриму і активного відпочинку пропонуємо відправитися попустувати в Аквапарк. Залежно від віку, можна вибрати відповідні гірки, яких в загальній кількості тут 27. Можлива програма і більш пасивного відпочинку – позасмагати біля хвильового басейну на шезлонгу або поніжитися в гідромасажних зонах. День з сім'єю на воді принесе масу вражень абсолютно все членам сім'ї.


Якщо ви приїхали до Одеси з дітьми, вам, напевно, буде корисно знати, які пляжі найбільше пристосовані для відпочинку всією сім'єю.

Дельфін

Це один з найбільш дитячих пляжів набережної. Безпека забезпечує огорожу буйками. На березі встановлені різні гойдалки і розваги для дитячого дозвілля.

Лузанівка

Пляжний комплекс Лузанівка приватний, тому тут дотримуються чистоти і норм порядку. На березі є ігрові майданчики і гірки. Пляжний вигляд не псують різні огорожі і паркани, які зазвичай люблять встановлювати місцеві підприємці.

Ланжерон

Піщаний пляж, який знаходиться біля дельфінарію, абсолютно безпечний навіть під час самого сильного шторму, так як тут встановлений хвилеріз. На пляжі є багато місць, де можна без проблем пообідати, прикупити сувеніри та пляжні аксесуари.

Одеса - це не тільки достаток моря, сонця і фруктів, а й різноманітних розваг, які ваблять до себе строкатими вивісками. Щоб відпочинок не перетворився на виконання примх малюка, перед поїздкою обговоріть, які розваги ви можете собі дозволити, а які ні.

Для відпочинку з дітьми краще орендувати квартиру, а не бронювати готель. Квартири, як правило, оснащені всім необхідним, завжди є тепла вода і своя кухня, що дуже важливо для сімейного відпочинку.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки