Головна  / Блог / Куди поїхати? / Відпочити взимку з родиною: ТОП-5 місць для сімейного відпочинку

Відпочити взимку з родиною: ТОП-5 місць для сімейного відпочинку

Попереду довгі святкові вихідні. І зимові холоди – не причина проводити їх вдома. Адже є стільки цікавих туристичних маршрутів по Україні. Чим можна зайнятися цією зимою та куди відправитися всією родиною, читайте на Doba.ua.

Чим зайнятися взимку?

Активно проводити час можна не тільки влітку, а й в зимовий період. В Україні є багато гірськолижних курортів з великим вибором екстремальних і не тільки розваг. Тим, хто віддає перевагу більш різноманітному відпочинку, можна замовити екскурсію або тур і відкрити для себе нові міста. Взимку багато визначних пам'яток України відкриваються з абсолютно іншого боку. А для тих, хто любить дегустувати все нове, існують гастрономічні тури, які допоможуть познайомитися зі смачними традиціями різних регіонів.

лыжники зимой.jpg

Подорожі разом з рідними

Підібрати програму подорожі для всієї родини буває непросто. Хтось любить екскурсії, хтось віддає перевагу екскурсіям у музеї, а хтось вважає за краще ходити в ресторани. Ми зібрали для вас кілька цікавих місць, куди можна відправитися цієї зими, щоб вашій родині було цікаво разом.

Центр народного мистецтва «Петриківка»

Тут створюються авторські художні вироби ручної роботи, проводяться виставки, екскурсії та майстер-класи. Гостей навчають петриківському розпису, смачно пригощають, розповідають цікаві факти з історії та показують предмети побуту. Дітки можуть навчитися малювати, або пограти з аніматорами, відвідати невеликий зоопарк і подивитися на коней. Дорослі також можуть відвідати екскурсію або майстер-клас, а після – відпочити в автентичному ресторані.

петриковка.jpg

Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай»

Автентичний музей просто неба, де відпочити взимку буде не тільки цікаво, а й пізнавально. Тут колоритно відзначають Різдво та Новий рік, пропонуючи традиційні українські розваги для всієї родини. Вистави та спектаклі, кінні виступи, катання на санках, частування та різні українські забави – тут можна надихнутися та добре повеселитися всією родиною.

шевченковский гай.jpg

«Парк Київська Русь»

Ще одне цікаве місце для всієї родини знаходиться недалеко від Києва. «Парк Київська Русь» повністю повторює Древній Київ, тут можна відчути атмосферу Київської Русі. Круглий рік це місце дивує гостей автентичними розвагами, виставами, екскурсіями та смачними стравами традиційної української кухні. Нудно не буде нікому.

киевская русь.jpg

«Зимова країна» на ВДНГ

Велике зимове містечко з розвагами для всієї родини чекає на гостей в Києві, на території Національного комплексу «Експоцентр України». Щороку він вражає масштабами. Велика льодова ковзанка, багато різноманітних комплексів з майстер-класами та виставками, фудкорти з частуваннями на будь-який смак та вистави з аніматорами для найменших – ніхто не піде звідси з поганим настроєм.

вднх каток.jpeg

Резиденція Святого Миколая в Карпатах

Найголовнішим подарунком в зимові свята як для дорослих, так і для дітей буде поїздка в казкове місце – резиденцію Святого Миколая. У сімейному еко-готелі «Червона поляна» вже котрий рік зустрічає гостей Чудотворець, який дарує всім дітлахам гарний настрій та приємні подарунки. Тут можна зустрітися зі Святим Миколаєм, залишити лист зі своїми найпотаємнішими бажаннями, взяти участь в майстер-класах, спробувати солодкі частування та просто прогулятися казковим вечірнім містечком.

резиденция св николая.jpg

Екскурсійні тури січня – це окремий спосіб недорого відпочити та провести час з сім'єю. Можна відвідати одноденний тур на фабрику ялинкових іграшок в Клавдієво-Тарасове або відправиться в більш насичені екскурсії по Україні з відвідуванням кількох міст. Наприклад, маршрут турів в Буковинські Карпати часто об'єднує в собі відвідування не тільки гірськолижних схилів, але й таких міст, як Чернівці, Кам'янець-Подільський. Хочете заощадити час і не планувати подорож самостійно, тоді екскурсійні тури – саме те, що потрібно.

Карпати для всієї родини

Відпочинок в Карпатах з дітьми – відмінний варіант як для літніх, так і для зимових канікул. Тут можна оздоровитися, насолодитися екскурсіями, відпочити на тлі гарної природи або зайнятися активним спортом. Поки багато міст України тільки очікують на сніг, в Карпатах – саме час покататися на лижах. Можна орендувати будиночок і просто пити чай з чудовим видом з вікна, а можна весело покататися в упряжці з кіньми або собаками. Зовсім не обов'язково віддавати великі суми, щоб добре відпочити в Карпатах. Можна знайти недорогі садиби в Яремче або котеджі в Пилипці, не менше популярний курорт Драгобрат і відпочинок в Яблуниці.

повозка с лошадьми.jpg

Ми зібрали для вас найцікавіші напрямки, де можна добре відпочити взимку всією сім'єю. Адже, що може бути краще, ніж сімейний відпочинок в Україні? Тому саме час збирати валізи, замовляти квитки, бронювати житло та вирушати в веселу подорож Україною!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки