Головна  / Блог / Поради туристам / Вороги внутрішнього туризму: як з ними боротися

Вороги внутрішнього туризму: як з ними боротися

Українці діляться на любителів проводити відпустку вдома і шанувальників закордонних турів. По країні в пошуках незвіданих місць і неходжених стежок в основному їздить молодь. А що стоїть між рештою українців і подорожами рідною країною?

Звичка все відкладати на потім

Свого часу в довгому ящику чекають не тільки сервізи, набори рушників і постільну білизну, але і грандіозні плани відправитися в подорож. І якщо ще на поїздку до Єгипту, щоб підтримати імідж, час знаходиться, то поїздка в Карпати найчастіше навіть не розглядається. А дарма! Українські гірськолижні курорти, – як взимку, так і влітку, – давно не поступаються по сервісу єгипетським пляжам.

Недовіра до низьких цін

Стереотип «дорого, значить якісно» змушує цілий рік збирати на нетривалу поїздку за кордон. А ось перевірити існування високоякісного вітчизняного бюджетного туризму мало хто ризикує. Саме тому набагато простіше умовити українця витратитися на дорогий відпочинок «за бугром», ніж переконати отримати ті ж послуги, але всередині країни. Недовіра до таких подорожей стало золотою жилою для туроператорів. Перестаньте бути рабом стереотипів і вирушайте відкривати Україну!


Відмова від сучасних методів планування поїздки

Багато мандрівники сумніваються в надійності туристичних інтернет-сервісів, віддаючи перевагу «класиці». Такі консерватори їдуть на вокзал і стоять довгу чергу, щоб дізнатися, чи є квиток на бажане число, або обдзвонюють всі готелі, намагаючись по телефонній розмові оцінити якість номерів, і багато іншого. Відмова від зручних сервісів не тільки ускладнює процес планування поїздки, а й істотно погіршує її якість, адже вибирати доводиться наосліп. Зрозумійте, інтернет – це не якась небезпечна річ. Він і справді здатний полегшити життя.


Так що ж робити?

В першу чергу, бути морально готовим до чогось нового! У другу, зайти в інтернет і оцінити різні сервіси з туристичними маршрутами по Україні, альтернативними способами трансферу і пропозиціями по оренді житла на практиці. Бронюючи через сайт, можна забезпечити безтурботний відпустку і вирішити організаційні питання задовго до поїздки.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки