Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Як підвищити привабливість квартири

Як підвищити привабливість квартири

Кількість запитів від потенційних гостей залежить від привабливості оголошення на сайті. В першу чергу важливо, що зображено на фотографіях, в другу – що написано в описі. Підвищив привабливість квартири, ви зможете поліпшити оголошення й отримати більше уваги від потенційних орендарів.

Освіжаємо ремонт

Якщо ремонт у квартирі проводився давно, можливо, прийшов час його освіжити. Якщо є можливість, оновіть дизайн відповідно до нових тенденцій. Якщо ремонт зробити можливості немає, можна замінити якісь деталі: штори, покривала, подушки, картини, дзеркала. Уважно пройдіться по всій квартирі, можливо щось потрібно підфарбувати, відмити, підклеїти.

подушки.jpg

Замінюємо старі меблі

Меблі, так само як і будь-які речі, можуть зношуватися і втрачати свій товарний вигляд. Якщо у квартирі є старі меблі радянських часів, від них краще позбутися. Будь то буфет, старенький диван або табуретки – вони лише псують враження і некрасиво виглядають на фотографіях. Краще купити недорогі, але сучасні меблі, які прикрасять інтер'єр і додадуть привабливості вашій квартирі.

новая мебель.jpg

Звільняємо простір і створюємо затишок

Позбавляючись від зайвих меблів, не бійтеся, що у квартирі стане порожньо. Вільний простір можна легко заповнити, поставивши на підлогу горщик з рослиною, дзеркало або утримувач для одягу. Чим більше вільного місця, тим більше повітря буде в кімнаті – це куди краще заставленого старими меблями простору.

Додати затишок у квартиру можна за допомогою таких предметів, як кімнатні рослини, декоративні подушки, м'які пледи, книги, дзеркала, свічки. Важливу роль відіграє і запах. Якщо у квартирі повітря несвіже або пахне сигаретами, навряд чи гостю захочеться повернутися сюди ще раз. Але якщо в кімнатах витає легкий і приємний аромат цитруса, квітів або свіжої випічки, перебувати в такій квартирі буде в рази приємніше. Домогтися такого ефекту можна за допомогою аромадіффузорів.

аромат.jpg

Підтримуємо чистоту

Чистота і порядок – запорука гарного враження. Навіть несвіжий ремонт і злегка потерті меблі не будуть впадати в око, якщо у квартирі буде чисто. Проводити генеральне прибирання після кожного гостя можна і самостійно, але на це потрібно чимало часу і сил. Набагато зручніше делегувати це завдання професіоналам. Клінінговий сервіс «Уберем» надає як раз такі послуги. Прибирання після ремонту, генеральне, базове, підтримуюче –  команда досвідчених клінерів легко справляється з будь-яким завданням.

Помити вікна від літнього пилу, почистити диван від плям, протерти пил всередині шафок, навести порядок на кухні та помити мікрохвильовку – процеси, на які зазвичай не вистачає часу. Всі ці послуги можна замовити в клінінговому сервісі «Уберем». На сайті компанії надано перелік всіх послуг і є зручний калькулятор, за допомогою якого можна легко розрахувати вартість прибирання. Приємним бонусом для клієнтів компанії «Уберем» є нова безкоштовна послуга – дезінфекція та кварцування приміщень.

уборка.jpg

Докупаємо техніку

Доглянута і чиста квартира обов'язково залишить хороше враження. Але щоб відпочинок гостей був не тільки затишним, але і комфортним – потрібна побутова техніка.

Подобове житло – це рятівний круг для гостей, які приїхали в незнайоме місто на короткий час. Пральна машина, праска, фен, мікрохвильова піч, електрочайник – те, що неможливо взяти з собою в дорогу. Така техніка стане в пригоді гостям набагато більше, ніж плазма або духова шафа.

утюг.jpg

Проводимо хороший інтернет

Неважливо з якої причини гості орендують подобове житло, будь-то відрядження або туристичний візит – хороший інтернет потрібен завжди. Якщо праску ніхто з собою вести не буде, то ноутбук, планшет або телефон є у кожного гостя. І хоча наявність інтернету у квартирі обговорюється заздалегідь вкрай рідко, але його відсутність або погана якість значно погіршить враження.

телефон.jpg

Робимо нові фото та оновлюємо опис

Освіживши ремонт або доповнивши інтер'єр новими деталями, обов'язково оновіть фотографії в оголошенні. Зробити красиві знімки можна і на телефон. Головне, вибрати час, коли у квартирі максимально багато світла і прибрати всі особисті речі з кадру.

Опис також слід оновлювати в міру появи у квартирі чогось нового. Провели якісніший інтернет, встановили сейф або бойлер – обов'язково вкажіть це в оголошенні.

ноутбук.jpg

Попри те, що подобове житло розраховане на проживання постійно різних гостей, важливо, щоб враження в орендарів залишалися гарні. Від цього залежить не тільки повернуться вони до вас наступного разу чи ні, а й чи порекомендують ваше житло своїм друзями та знайомим. Будьте уважні до своїх об'єктів і гості будуть за це вдячні.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки