Головна  / Блог / Поради туристам / Як провести залишок зими: святковий лютий в Україні

Як провести залишок зими: святковий лютий в Україні

Не такий вже «лютий» лютий, як про нього говорять! Тим більше, що його зігрівають дуже теплі свята. Де романтично відзначити День всіх закоханих, куди поїхати на Масляну і що таке Ужгородська палачінта, дізнаєтеся в нашому невеликому огляді подій поточного місяця.

Київ

Виставка фіалок

Більш ніж півмільйона квітучих фіалок звезуть в одне місце, щоб порадувати ваше око. Тут будуть представлені дуже незвичайні сорти і види рослин, які є тільки у колекціонерів. Дізнатися основи флористики, отримати консультацію з вирощування та догляду за кімнатними рослинами та просто помилуватися цвітінням ви зможете в київському Будинку природи.

Де: Будинок природи (вул. Рогнідинська, 3).

Коли: 9-12 лютого.

Ужгородська палачінта-2017

Кулінарний фестиваль Ужгородська палачінта традиційно проводжає зиму в Закарпатті. Фестиваль буде супроводжуватися різноманітною культурною і розважальною програмою, яка об'єднує українські та угорські традиції. Млинці, глінтвейн, фанок, бограч допоможуть підкріпитися і зігрітися. А випробувати свою фізичну підготовку та удачу ви зможете, беручи участь в традиційних конкурсах: лазіння по стовпу, конкурс з мішками, і кидання кіл.


Коли: 11-12 лютого.

Де: Боздоський парк.

Як відзначити День Святого Валентина

UAmadeFest in Love в галереї «Лавра»

Арт-простір «Лавра» підготувала для своїх гостей на День святого Валентина щось особливе. Відкривши завісу таємниці, підкажемо, що на свято запрошено чарівний Купідон, вже готуються багато оригінальних фотозоні, а неймовірну атмосферу свята створять запальні діджеї і круті ведучі.

Коли: 13-14 лютого, з 11:00 до 19:00.

Де: галерея «Лавра» (Лаврський провулок, 9).

Фестиваль українських романтичних короткометражок «Любов. Live»

У День Закоханих глядачам покажуть кращі українські фільми на любовну тематику. Ви готові побачити 10 романтичних історій в абсолютно різних жанрах: від комедії до мелодрами? Тоді запасайтеся попкорном і запрошуйте другу половинку провести 2 години часу переглядаючи чудові лав-сторі.


Коли: з 11 лютого до 3 березня.

Де: кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26).

АнтіValentine Fest

Метою організаторів АнтіValentine Fest було зробити День святого Валентина святом для всіх незалежно від наявності пари. Коли все навколо рясніє сердечками і звучать пісні про кохання, ви можете самостійно послухати лекції та майстер-класи, пошопитися, відірватися по повній і, можливо, навіть знайти свою другу половинку.


Коли: 14 лютого з 12.00.

Де: ЦНМ DIYA, Кіностудія ім. Довженко.

Львів

День Глінтвейну

Червоний, білий, смородиновий, обліпиховий, імбирний ... Найнесподіваніші поєднання смаків шукайте в львівських глінтвейн в День всіх закоханих. Зігрійтеся зі своєю другою половинкою теплими напоями на одній з найкрасивіших площ Європи.

Коли: 14 лютого, з 16:00.

Де: Площа Музейна, 1.

Концерт «Love Story» від Симфонічного оркестру «Lords of the Sound»

У виконанні симфонічного оркестру «Lords of the Sound» прозвучать хіти: Whitney Houston, Adele і Scorpions, «Щоденник пам'яті», «50 відтінків сірого» і «Титанік». Святковий концерт буде наповнений вокальними композиціями, танцювальними номерами, а також іскрометними театралізованими витівками диригентів.


Коли: 14 лютого, 20:00.

Де: Львівський театр опери та балету (пр. Свободи, 28).

Одеса

Концерт Бумбокс

У День всіх закоханих одеситів і гостей міста чекає неймовірно романтичний вечір в компанії групи Бумбокс. Їх хіти «Вахтерам», «Люди», «Та4то» давно стали для закоханих пар символічними: під ці пісні знайомилися, закохувалися і присвячували їх один одному багато років. Відправляйтеся на концерт легендарної групи - подаруйте своїй другій половинці емоції.

Коли: 14 лютого, 19.00.

Де: Сади Перемоги (пл. 10-го Квітня).

Hardy Orchestra «I love rock'n'roll»

Абсолютно нетривіально буде відправитися в День закоханих на запальний вечір року оркестру Hardy. Епатажні номера, нові аранжування і незабутні враження подарують вони серцю кожного меломана. Частинка любові навіть в самій назві концерту - «I love rock'n'roll». Поспішайте придбати квитки.

Коли: 14 лютого, 19.00.

Де: Одеська обласна філармонія (вул. Буніна, 15).

Куди поїхати на Масляну 2017

Масляна в стародавньому Києві
Повеселитися від душі, спробувати десятки видів млинців з різними начинками, покатайться на конях, санях і каретах, а також стати свідком спалювання найбільшого в Україні опудала Масляної вогняними стрілами - все це можливо на території парку «Київська Русь».


Коли: 25-26 лютого.

Де: Парк Київська Русь (Київська обл., с.Копачів).

Масляна в Пирогово

На Колодія (Масляну) в Пирогово очікується багато конкурсів: перетягування каната, перетягування колоди, бій подушками, виступ українських колективів, а також море млинців та зігріваючих напоїв.

Коли: 25-26 лютого.

Де: с. Пирогово, вул. Червонопрапорна, 1.

Масляна в Переяслав-Хмельницькому

Неймовірних масштабів гуляння планується на території Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини. У програмі свята «Переяславської ярмарки. Масляна-2017» народні обряди, гуляння, веселі розваги та конкурси для дорослих; ярмарок виробів майстрів декоративно-прикладного мистецтва; продаж традиційних українських страв, вареників і млинців від кращих господинь Київщини.

Коли: 25 лютого.

Де: м Переяслав-Хмельницький. Київська обл.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки