Головна  / Блог / Куди поїхати? / Як виглядають новорічні ялинки в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі та Харкові

Як виглядають новорічні ялинки в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі та Харкові

Головна ялинка країни увійшла п'ятірку найкрасивіших ялинок Європи. Однак, новорічні красуні Львова, Одеси, Дніпра і Харкова заслуговують не меншої уваги. Переконайтеся самі.

1. Київ

Цього року головну новорічну ялинку столиці, заввишки понад 20 метрів, прикрашають 800 витончених іграшок і майже чотири кілометри гірлянд. Все різдвяне містечко оформлене в стилі казки про Лускунчика. Тому, зробити святкові світлини тут можна не тільки на тлі прикрашеної ялинки, але й поруч з казковими персонажами. Ярмарок на Софійській площі, а разом з ним і ялинка, чекатимуть гостей до 13 грудня включно.

Киев елка.jpg

2. Львів

Головна новорічна ялинка Львова в цьому році – блакитна. Але це не єдина її особливість. Цього разу для прикраси ялинки практично не використовувалися іграшки, основний акцент був зроблений на освітленні. Ілюмінація та ж, що й в минулому році, в європейському стилі, а от подарунки під ялинкою – нові. Поруч з ялинкою – різдвяний ярмарок і концертна сцена. Сфотографуватися на тлі святкових локацій та пригоститися львівськими смаколиками можна буде до 19 січня. Приїхавши на вихідні, можна зняти житло у Львові подобово.

елка львов.jpg

3. Одеса

Столицю гумору, Одесу, прикрашає двадцятиметрова новорічна ялинка, зроблена зі штучної хвої та металевого каркаса. Прикрашають ялинку гірлянди та яскраві балерини, що застиглі в танці. Поруч розташовані святкові локації, серед яких можна зустріти героїв з казки про Лускунчика. Розташована новорічна красуня на Думській площі. Поруч, на Приморському бульварі, розкинувся святковий ярмарок. Пригоститися ароматним глінтвейном і зробити красиві зимові знімки тут можна до 13 січня.

одесса елка на думской площади.jpeg

4. Дніпро

Головна ялинка Дніпра мерехтить вогнями на площі Героїв Майдану. Новорічна красуня підноситься на 26 метрів у висоту, установка її зайняла близько двох тижнів. Уже традиційно новорічна ялинка тут – штучна. Прикрашають її тисячі маленьких вогників, гірлянди у вигляді сніжинок, бантиків і куль. Поруч з ялинкою встановлені святкові фотозони, діє різдвяний ярмарок. Останній день, коли можна сфотографуватися на тлі ошатної ялинки та з'їсти солодких смаколиків, – 13 січня. Не пропустіть цю красу і зустрічайте Новий рік 2022 разом з усією країною! А на сайті Dоba.ua є маса варіантів житла, наприклад, квартира подобово Дніпро.

елка Днепр.jpg

5. Харків

Новорічна ялинка Харкова дивує своїми розмірами, висота всієї конструкції – сорок з половиною метрів. Височить вона традиційно на площі Свободи. Ялинка – штучна, конструкція та сама, що була й в минулому році, але прикрашена по-новому. Величезна новорічна ялинка освітлюється світлодіодною сіткою та кулями, кристалами, що світяться, та стробоскопами. Поруч з ялинкою встановлений чотириметровий Дід Мороз, а ще трохи далі – його резиденція. Новорічний ярмарок в Харкові буде діяти до 19 січня. Встигніть зняти квартиру в Харкові подобово, щоб не пропустити це диво.

Харьков елка новогодняя.jpg

Свята добігають кінця та на різдвяних ярмарках стає все менше людей. Саме час випити п'янкого глінтвейну без черг та зробити красиві світлини на тлі новорічної ялинки без великої кількості людей навколо.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки