Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Як заробити більше, здаючи квартиру подобово на Новий Рік

Як заробити більше, здаючи квартиру подобово на Новий Рік

Безумовно, період новорічних свят – це хороша можливість заробити для тих, хто здає квартиру в подобову оренду. Ми підготували кілька порад, як збільшити дохід і залучити клієнтів.

Використовуйте новорічну атрибутику

Прикрасьте квартиру перед святами. Так інтер'єр буде виглядати більш цікавіше і актуально для тих, хто шукає квартиру на Новий рік. Додайте оновлені фото на сайт. Якщо добре постаратися з декором, то можна здавати квартиру для святкових фотосесій.

Новорічна_атрибутика

Беріть страховий депозит

Якщо знаєте, що в квартирі намічаються веселощі, обговоріть з мешканцями заздалегідь суму страхового депозиту.

Використовуйте інструменти сайту

Для зручності користувачів сайту створений розділ, в якому можна підібрати квартиру на Новий рік. Детальну інформацію ви можете дізнатися у служби підтримки або з електронного листа.

Надавайте кейтерингові послуги

Здаючи квартиру для свята, ви можете також організовувати фуршети, допомагати з приготуванням страв або доставкою продуктів. Або домовтеся про співпрацю з компаніями, які займаються організацією вечірок і рекомендуйте їх послуги орендарям.

Організуйте трансфер

Туристи в незнайомому місті найчастіше користуються послугами таксі. А в період свят усі служби перевантажені і доводиться подовгу чекати. Якщо у вас є можливість організувати трансфер для майбутніх орендарів, вам вдасться додатково заробити і відрізнятися від конкурентів істотною перевагою.

Зробіть гостям подарунок

Порадуйте майбутніх мешканців маленьким сюрпризом. Будь то пляшка ігристого, коробка цукерок або кошик з мандаринами – вони оцінять вашу увагу і гостинність хорошими відгуками.

Подарунок_гостям

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам добре заробити в сезон зимових свят, а ваші мешканці залишаться задоволені.

 

 



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки