Головна  / Блог / Поради туристам / Як знайти квартиру для вечірки на Новий рік

Як знайти квартиру для вечірки на Новий рік

Новий Рік – одне з найпопулярніших свят у світі. Галасливі гуляння, возз'єднання сімей, бій курантів. І чим ближче кінець грудня, тим гостріше стоїть питання, де знайти квартиру для вечірки. Doba.ua розповість, як знайти відповідне житло та у скільки обійдеться квартира подобово в цьому році.

Чому окрема квартира на Новий рік краща

Головна перевага орендованого приміщення – свобода дій. Якщо ви відзначаєте свято в ресторані або в клубі, ваша новорічна вечірка обмежена і за меню, і за програмою. Та й в новорічну ніч така розвага влетить «в копієчку». А якщо у вас збирається галаслива компанія, то у своїй квартирі розмістити всіх гостей буде непросто.

Квартира подобово дозволить організувати все так, як ви хочете. Скласти план заходів, приготувати власне меню, відзначити та спокійно переночувати. І не поспішати, хвилюючись, що повернуться батьки або закриється ресторан.

квартира.jpg

Приватний будинок або квартира?

Любителі активного дозвілля вважатимуть за краще орендувати цілий будинок для святкування НГ. І в цьому є свої плюси:

  • Велика площа. Будинки, які здають в оренду на свята, часто двох- або триповерхові, з відкритим двором. Збільшується місце для вечірки та для всіх гостей знайдеться спальне місце.
  • Різноманітне дозвілля. Сучасні будинки й котеджі пропонують гостям басейн, сауну, лазню, більярд, майданчик з мангалом і багато іншого. Кожен знайде розвагу до душі. 

  • Відокремленість. Багато будинків розташовані на околиці міста або у передмісті. Якщо ви хочете відпочити від галасливого міста, сусідів і суєти, пускати салюти веселою компанією, то будинок – відмінний варіант!

дом.jpg

Як і де знайти відповідну квартиру

Забронювати квартиру на Новий рік або будинок для відпочинку не складно. Найпростіший спосіб – прогулятися містом. Деякі орендодавці розвішують оголошення на під'їздах або на інформаційних стендах. Також можна скористатися газетою з оголошеннями про подобову оренду.

Найзручніший варіант – інтернет. У мережі досить багато оголошень, які пропонують різноманітне розміщення на будь-який смак. Фільтри за містом і районом, ціною і кількістю кімнат допоможуть підібрати квартиру своєї мрії. Важливо підбирати місце для святкування всім разом, щоб кожен в компанії був задоволений святом.

вечеринка.jpg

Великий вибір квартир і будинків можна знайти на сервісі Doba.ua. Для пошуку відповідного варіанту необхідно вибрати місто, район і бажаний тип розміщення. Перевірена база орендодавців і маса гарних фотографій. Всього пара кліків – і ви на крок ближче до незабутньої вечірки!

Ціна на оренду в Новий 2022 рік

Орендою приміщення для Нового Року краще займатися заздалегідь. Чим ближче свято, тим менше залишається варіантів і тим вище ціна на житло, яке залишилось. Наприклад, в Києві та в Харкові на період з 30 грудня по 3 січня заброньовано майже 75% квартир.

Ціна на квартиру в новорічну ніч збільшується у два рази у зв'язку з підвищеним попитом. У формування ціни входять умови, площа і розташування. Квартира на Новий рік в Києві може бути як разюче дешевою, так і дуже дорогою. У віддалених районах столиці однокімнатна квартира обійдеться приблизно в 800-2000 гривень на добу. А трикімнатна в самому центрі коштуватиме від 1000 до 5000 гривень за добу.

Вартість квартир на Новий рік у Львові може варіюватися від 350 до 2500 гривень на добу, все залежить від розташування квартири та кількості потенційних гостей. Апартаменти в центрі Харкова будуть коштувати приблизно 450-1500 гривень на добу. А зняти будинок в Одесі – ще дорожче.

Приватні будинки користуються більшою популярністю. У столиці вже заброньовано близько 70% будинків. Решта варіантів варіюються за ціною від 1000 до 20000 гривень на добу. А в Дніпрі та Запоріжжя на сьогодні практично всі будинки вже заброньовані.

Правила хорошого тону

Для святкової атмосфери досить двох факторів: прикрашена квартира і весела компанія. Але пам'ятайте, що орендоване житло – це майно власників. І їм зовсім не хочеться січневого ранку отримати неприємний подарунок у вигляді зламаного дивана або битого посуду. Та й вам навряд чи захочеться після свят вирішувати побутові складності.

салют.jpg

Чи не налягайте на алкоголь, будьте обережні з піротехнікою. Перед заселенням обов'язково проконсультуйтеся, як користуватися сауною і каміном, ознайомте гостей з технікою безпеки.

Проводите ви новорічну ніч вдома чи на орендованій квартирі, пам'ятайте, що обережність не буває зайвою. До того ж відмінне свято створюють близькі люди та спілкування. Тому, краще зосередитися на подарунках і частуванні. І нехай новий рік 2022 Україні буде успішним!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки