Головна  / Блог / Поради туристам / Як зустріти Новий Рік Свині на удачу

Як зустріти Новий Рік Свині на удачу

Всі ми покладаємо на прийдешній рік великі надії. Все зміниться, прийде удача та успіх. І в надії на позитивне майбутнє люди вірять у прикмети і символізм. Напередодні новорічної ночі ми зібрали для вас поради, як правильно зустріти Рік Свині, щоб повненька гостя була прихильна до вас усі 12 місяців.


Астрологи кажуть, що майбутній рік Жовтої Земляної Свині буде вдалим, але тільки для тих, хто не буде здаватися і опускати руки. Свинка не любить брехунів, лицемірів, егоцентристів. Важливо бути щирим, чесним і відкритим для роботи.

Де зустріти Новий 2019 рік?

Свиня - тварина сімейна, любить затишок і доброзичливу атмосферу. Тому логічно, що краще за все зустріти новий рік в дружній компанії. При чому немає конкретних «адрес» - будь це квартира, нічний клуб або центральна площа міста. Збирайте навколо найближчих, веселіться і отримуйте задоволення від свята! Не дарма кажуть, що, як зустрінеш рік, так його і проведеш.

У чому зустріти Рік Свині?

Наступний рік забарвлюється у жовтий колір, але це не означає, що слід перетворювати себе в кульбабку. Модникам і модницям можна підібрати наряд на свій смак, адже у колірну гамму підійдуть відтінки кави і шоколаду, а також білий, зелений і червоний. Важливо, щоб вам було зручно і комфортно. Тому дівчата з легкістю можуть відмовитися від виснажливих шпильок, а ви, чоловіки, ховайте у шафи краватки. Комфорт фізичний і естетичний понад усе!

Не перегинайте з прикрасами, адже Свинка не любить зайвої помпезності і пафосу. Досить буде легкого кулону, запонок і акуратної брошки. Масивні намиста, персні, печатки і золотий годинник будуть виглядати безглуздо і викличуть огиду у покровительки 2019 року.


Прикрашаємо будинок до свята

Майже всі вже добре знають, що свинки насправді досить охайні. Тому до настання 2019 року бажано влаштувати генеральне прибирання і навести порядок у своєму домашньому гніздечку. Безжально викидайте увесь мотлох, непотріб, зайві речі. Якщо кофтинку ви вже не надягали більше півроку, а цей пивний кухоль тільки притрушується пилом у серванті, позбудьтеся цієї речі. Шкода просто викинути? Подаруйте комусь, продайте через Інтернет або віддайте бідним. Добра Свиня оцінить ваш вчинок, а у вас з'являться вільні полички для нових покупок у майбутньому році.

У прикрасах проявляйте максимум креативу і зверніть більше уваги на натуральний декор. Гілочки, шишки, дерев'яні іграшки, текстиль, лляні лялечки. Красиво будуть виглядати бавовняні серветки на столі, мандарини замість пластикових кульок на ялинці.

Готуємо новорічні частування

В останній вечір грудня українці дуже люблять смачно поїсти. І символ року повністю підтримує цю ідею! Все, що ви любите, все, що смачно, негайно ставте на стіл. Салати, рибка, м'ясо, випічка, десерти.

Спірний момент - готувати свинину чи ні. Все ж, краще не загравати з добротою Жовтого Поросятка і вберегти його від потрясінь. Страви цілком можна замінити яловичиною, телятиною або навіть бараниною, на ваш смак.

Відмовтеся або зведіть до мінімуму консервацію. Краще віддати перевагу всьому свіжому, натуральному. Свинка дуже любить фрукти, ягоди, горіхи. Особливо шанує яблука і груші, які стануть вдалим інгредієнтом в салатах і десертах.


Не налягайте на алкоголь, щоб не потрапити в незручну ситуацію і не пошкодувати про гуляння вранці 1 січня. Однієї-двох пляшок червоного вина або хорошого коньяку буде достатньо. Пам'ятайте, що важлива сама атмосфера і смак, а не забуття. Краще насолодитеся компанією друзів і сім'ї, а не алкоголем.

Накривати стіл найкраще новим посудом, однотонним сервізом, без сколів і тріщин. Заходьте в Новий рік з чистого аркуша, їжте красиво і смачно!

Вірите ви в астрологію і прикмети чи ні, всі ми мріємо про удачу і успіх. У будь-якому випадку, важливо зустріти це свято поруч з найулюбленішими, повеселитися і загадати найзаповітніше бажання. А весь прийдешній рік самому боротися за своє щастя. Свинка допоможе працьовитим, але, само собою, за вас усі ваші завдання не виконає. Адже, врешті-решт, ми самі творці своєї долі!




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки