Головна  / Блог / Куди поїхати? / Як зустріти Новий Рік Тигра на удачу?

Як зустріти Новий Рік Тигра на удачу?

Напередодні Нового року так хочеться повірити в казку! Можливо, саме тому кожен з нас хоча б раз заглядав у гороскопи в пошуках чарівного рецепту для святкування. Ми в Doba.ua впевнені, як би ви не провели свої новорічні вихідні, прийдешній 2022 рік стане щасливим! Про те, як і де зустріти Новий рік Щура на удачу, читайте в нашому матеріалі.

Чим здивує українців Новий рік?

У прийдешньому 2022 році у циклі східного гороскопа Тигр йде третім. Чорний Водяний Тигр - непередбачуваний, бунтівний, барвистий, потужний, пристрасний, сміливий, енергійний, стимулюючий, щирий, ніжний, гуманний, щедрий. Може бути неспокійним, упертим, егоїстичним, агресивним, самостійним, керованим та похмурим. Таким і буде 2022 рік.

Щоб новорічна ніч пройшла добре, стіл радять щедро накрити стравами, приготованими своїми руками, а житло прикрасити у смугастих тонах (як тигр). Вдалий подарунок на Новий рік 2022 – щось максимально корисне.

інтер'єр білий новий рік.jpg

Тигр поважає розважливість, діловий підхід, ощадливість, тих, хто ретельно планує майбутнє і цінує свій час. Не терпить шахраїв і Хитрун, підтримує будь-які починання і оберігає тих, хто цінує сімейний побут. Так що, якщо українці попрацюють на славу, впевнено йдучи до своїх цілей, Тигр з радістю обдарує їх удачею.

Рік Тигра – сприятливий для подорожей

Крім того, що Тигр цінує ощадливість, він також поважає тих, хто правильно розподіляє кошти. Зокрема, прихильний до тих, хто вкладається в свій саморозвиток. Наприклад, в подорожі.

Тому 2022 рік точно буде вдалим для тих, хто любить подорожувати. Не обов'язково віддавати всі заощадження на навколосвітню подорож, можна спланувати невеличкий тур і побувати в нових красивих місцях України або навіть світу.

подорож взимку поїзд.jpg

Також в прийдешньому році необхідно ділитися емоціями з іншими людьми та практикуватися в безкорисливості. Подорожі в даному аспекті відмінно допомагають, бо під час поїздок доводиться взаємодіяти з багатьма незнайомими людьми. Нові знайомства, доброзичливі контакти з місцевими жителями та іншими туристами – все це буде дуже доречним в 2022 році. 

Де зустрічати 2022 рік?

Тигр не любить непотрібних витрат і марнотратства, тому занадто помпезне святкування в ресторані або нічному клубі краще відкласти. Куди більш гарною ідеєю буде затишне сімейне свято в колі близьких друзів із смачними наїдками. Можна поєднати два параметри – любов Тигра до подорожей та затишку. Наприклад, здивувати близьких і поїхати в інше місто, зняти там квартиру з панорамними вікнами або будиночок з лазнею. Після бою курантів можна прогулятися засніженими вуличками та подарувати перехожим добру посмішку. 

Затишно відпочити можна, знявши житло у Львові на Новий рік. Місцеві господарі пропонують численні варіанти в старовинних будинках з високими стелями та панорамними вікнами. А якщо постаратися, можна знайти квартиру з красивою вітальнею та каміном. Новорічна ніч у Львові залишить після себе найприємніші кавово-шоколадні спогади.

інтер'єр камін.jpg

Ще один варіант – квартира в Києві, яку можна зняти за вельми привабливою ціною. В силу великої кількості варіантів ви зможете підібрати для себе найбільш вдалий варіант, не спустивши на подобову оренду половину бюджету. Такий розрахунок Тигр точно оцінить. Новорічна програма в Києві одна з найбільш насичених, кожен знайде тут зимову розвагу на свій смак.

Якщо ж ви хочете максимально вкластися в розвиток своєї духовної складової, то орендуйте житло в центрі Одеси. Звідси рукою подати до морського узбережжя, поруч завжди будуть доброзичливі сусіди, а з вікон чути одеські новорічні мотиви. Новий рік в Одесі запам'ятається гумористичною атмосферою та смачною бессарабской кухнею.


Тигр рекомендує напередодні Нового року викинути все старе, щоб наступний рік зустріти в чистоті й порядку. Це ще одна з причин, по якій орендована квартира на Новий рік буде дуже до речі – тут вже точно не буде зайвого мотлоху.

ялинка в інтер'єрі.jpg

Все перераховане вище – лише прикмети в рік Тигра. Вірити в них чи ні, вирішувати вам. Ми бажаємо вам гарного святкування, вдалого року та найяскравіших подорожей весь майбутній 2022 рік. Нехай ваш новорічний відпочинок переросте в безтурботне життя всі наступні 12 місяців.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки