Головна  / Блог / Куди поїхати? / Зимові фотосесії в Києві: вибираємо найкращі локації

Зимові фотосесії в Києві: вибираємо найкращі локації

З приходом зими Київ стає казковим. Вулиці прикрашають яскравою ілюмінацією, в парках встановлюють святкові фотозони, звідусіль лунають новорічні пісні та пахне корицею й мандаринами. Навіть за відсутності снігу у всіх красивих локаціях в Києві відчувається новорічна атмосфера. Де в столиці зробити красиві зимові фото, читайте в нашому матеріалі.

Ідеї для фото взимку

Останні кілька років зима не радує рясними снігопадами. Побачити справжню зимову казку із заметами можна хіба що в Карпатах. Але створити святковий настрій і зробити багато красивих зимових фотографій можна і в столиці. У Києві є чимало локацій для фото, про які ми розповімо трохи пізніше, а поки поговорімо про ідеї.

Найзатишніший та найтепліший варіант для новорічної фотосесії в Києві – численні заклади. У період свят всі ресторани та кафе столиці стають неймовірно фотогенічними. Інтер'єри прикрашають сосновими гілками, мішурою, новорічними іграшками, теплими пледами. В меню з'являються особливі святкові страви та напої. Фотографії в красиво прикрашених залах точно наберуть багато лайків.

Ідеально виставлені зимові локації можна знайти й у фотостудії. Таких пропозицій в столиці теж вистачає. Тільки зайнятися пошуком фотостудії потрібно якомога заздалегідь, чим ближче свята, тим менше шансів знайти вільний час.

кафе.jpg

Вся краса зимової столиці

Якщо хочеться більше живих світлин, можна захопити термос гарячого какао або чаю, тепліше одягнутися і відправитися на фотопрогулянку містом. Вулиця Хрещатик, Софійська та Михайлівська площі, Андріївський узвіз, Контрактова площа, Поштова площа, набережна, парки – так багато місць, де зима в Києві фотогенічна навіть за відсутності снігу. А щоб кадри вийшли різноманітні, захопіть з собою реквізит: бенгальські вогні, електронні гірлянди, великий кухоль для какао, рукавиці та шарф.

Якщо пощастить зі сніжною погодою, насолодитися красою зимової столиці можна й з оглядових майданчиків. Арка дружби народів, пішохідний міст, оглядовий майданчик Андріївської церкви – фотографії на тлі засніжених дахів і дерев також прикрасять будь-який профіль в соціальних мережах.

девушка.jpg

Де сфотографуватися в Києві взимку?

Тепер конкретніше про місця для фотосесій взимку.

Софійська площа

Одне з головних місць, де треба побувати в період свят і зробити кілька фото на пам'ять – Софійська площа. Саме тут встановлюють головну ялинку країни. В цьому році збирати новорічну красуню почнуть 25 листопада, а офіційне відкриття заплановане на 19 грудня. Тематика свята – «Казковий ліс».

Сфотографуватися можна не лише на тлі ялинки, поруч будуть встановлені тематичні фотозони та ярмаркові будиночки. Як саме буде працювати ярмарок поки невідомо. У зв'язку з карантинними обмеженнями, на території проведення святкових заходів буде вестися контроль за дотриманням всіх норм.

софийская площадь.jpg

Андріївський узвіз

Далі після Софійської площі можна відправитися на Андріївський узвіз. Брущата дорога, красива Андріївська церква з оглядовим майданчиком, «Театр на Подолі», картини художників, виставлені прямо на вулиці, – це місце виглядає колоритно в будь-яку пору року. Спускаючись вулицею, встигніть зловити момент, коли на горизонті стане видно колесо огляду. Фотографії тут вийдуть казкові.

андреевский спуск.jpg

Контрактова площа

Дорога вниз по Андріївському узвозу призведе до наступної локації – Контрактової площі. Тут також можна знайти багато святкових зон для красивої фотосесії. Новорічна ялинка і фотозони в петриківськім стилі, велика ковзанка, білосніжне колесо огляду і яскраві дитячі атракціони. На тлі цієї святкової метушні вийдуть живі, теплі фотографії.

контрактовая.jpg

ВДНГ

Багато красивих локацій можна знайти на території Національного комплексу «Експоцентр України». Виставковий центр ВДНГ – це окремий маленький світ розваг в будь-яку пору року. Влітку тут приємно влаштовувати пікніки в саду, відпочивати на гамаках, кататися на гойдалках. А взимку на території відкривається велика кількість святкових локацій. Комплекс знаходиться далеко від центру міста, ближче до околиці. Але локації цього місця варті того, щоб сюди приїхати. Гостям столиці буде зручно винайняти квартиру подобово на ВДНГ.

вднх.jpg

Оболонська набережна

Широкий Дніпро і набережні – окрема гордість столиці. Оболонська набережна – красиве спокійне місце, де люблять відпочивати багато киян. Зліва від набережної – Оболонська затока, праворуч – красиві житлові будинки та котеджі. Світлини в цьому місці виходять цікаві які влітку, так і взимку. Уздовж набережної розкинувся великий парк «Наталка». Плануючи фотосесію на Оболонській набережній, обов'язково загляньте туди. Сучасні локації парку здивують і дозволять зробити ще більше хороших знімків.

Крім того, набережна – ідеальне місце для ранкових пробіжок і вечірніх прогулянок. Тому, якщо ви плануєте поїздку в Київ, рекомендуємо винайняти квартиру на Оболоні на добу.

набережная.jpg

Ми перелічили далеко не всі цікаві місця Києва, але познайомили з основними зимовими локаціями. Київ – гарне місто. Тому сміливо плануйте візит, беріть теплий одяг, заряджайте техніку і вперед, за свіжими зимовими світлинами!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки