Головна  / Блог / Поради туристам / Зустріти весну цікаво і з користю: куди відправитися в березні

Зустріти весну цікаво і з користю: куди відправитися в березні

Березень – це передчуття весни. І хоча на дворі поки недостатньо тепло, всидіти вдома неможливо. Та й навіщо, коли навколо відбувається стільки цікавого?! Doba.ua підготувала огляд найяскравіших заходів березня-2017 в Україні.

Київ: що робити в березні

Ярмарок UAmadeFest: Spring

Зустріти весну, як годиться, пропонує щорічний ярмарок UAmadeFest. Цього року організатори поєднають традиційні гуляння і сучасні розваги. Програма обіцяє бути неймовірно насиченою: театральні постановки, унікальні весняні фото-зони, лицарські бої, розіграші, новинки вуличної їжі, цукеркова і квітковий ярмарок. Нудьгувати точно не доведеться!

Коли: 4-5 березня.

Де: галерея мистецтв «Лавра» (вул. Лаврська, 1).

Велике жіноче ралі

Особливо популярний фестиваль серед жінок, які хочуть відсвяткувати Міжнародний жіночий день екстремально і незабутньо. У змаганнях беруть участь виключно жіночі екіпажі на будь-яких серійних автомобілях, зареєстровані в ДАІ.


Коли: 8 березня.

Де: Майдан Незалежності.

Міжнародна виставка кішок

Справжні антистресові вихідні можна провести на Виставці кішок. Тут можна подивитися, погладити та навіть придбати клубочок щастя. А якщо ви вже є власником домашнього улюбленця, то тут можна прикупити якісні товари та отримати кваліфіковану консультацію з догляду за тваринами.

Коли: 11-12 березня.

Де: Палац Дітей та Юнацтва (вул. Мазепи, 13).

Благодійна барахолка «Кураж Базар»

Організатори обіцяють мільйон вау-штучок: від хокейних ключок і радянських вінілових платівок до новинок від молодих українських і зарубіжних виробників. Багато дрібничок, які тобі потрібні прямо зараз. А ще багато фото-зон, розважальних майданчиків з аніматорами, кілька б'юті-зон, якісний стрітфуд. Цілих 2 дні веселощів і куражу для вас і ваших друзів.


Коли: 25-26 березня.

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1).

Львів: що робити в березні

Lviv Wedding Festival 2017

Це ще одна красива весняна подія в Західній Україні. Тут є можливість поспілкуватися з кращими представниками весільної індустрії, подивитися виступи артистів, відвідати шоу-руми, взяти участь в розіграшах, відвідати майстер-класи та отримати безцінні поради та практику. На Lviv Wedding Festival здається, що потрапляєш в казку, наповнену неймовірними враженнями, сюрпризами та новими знайомствами. А пари, які готуються до весілля, зможуть відразу вибрати та замовити для свого свята все необхідне.

Коли: 4-5 березня.

Де: ТЦ «Південний» (вул. Щирецька, 36).

Балет Сухішвілі

Уже в березні львів'яни та гості Львова зможуть насолодитися колоритом сонячної Грузії на виступі одного з найпопулярніших балет-шоу світу Сухішвілі. Це неперевершений виступ сотні танцюристів у національних костюмах під приголомшливу музику, яка не залишить байдужим нікого.


Коли: 6-7 березня.

Де: Театр опери та балету (просп. Свободи, 28).

Ковальські дні на Музейній площі

Провести два дні у творчій атмосфері, любові та увазі, отримати кілька ковальських майстер-класів ви зможете на одній з найстаріших площ Львова. Ковальські дні на Музейній площі – неймовірна можливість доторкнутися до таємниць ковальського мистецтва.

Коли: 25 березня.

Де: пл. Музейна, 1.

Одеса: що робити в березні

Концерт групи «ТіК»

Відмінне пробудження після зимової сплячки – концерт фольк-групи «ТіК». Подаруйте собі вечір танців під вибухові хіти – вирушайте в Одесу і зробіть свій березень незабутнім.


Коли: 15 березня.

Де: Одеський український театр ім. Василька (вул. Пастера, 15).

Французький поцілунок

Весна – це любов. Особливо це відчувається під гарячі, як французький поцілунок, композиції відомих на весь світ голосів Франції. Пісні Lara Fabian, Edith Piaf, Joe Dassin, Yves Montand і багатьох інших прозвучать зі сцени Львівської філармонії.

Коли: 25 березня.

Де: Одеська філармонія (вул. Буніна, 15).



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки