Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де відпочити на День Незалежності 2020 у Києві, Одесі та Львові

Де відпочити на День Незалежності 2020 у Києві, Одесі та Львові

У 2020 році День Незалежності, 24 серпня, припадає на понеділок. Завдяки цьому з'являється три вихідних дні. Як провести та де відсвяткувати головне свято країни й супутні вихідні? Doba.ua підготувала список яскравих серпневих подій літа 2020 в Україні.

Куди піти в Києві на День Незалежності 2020

Забіг у вишиванках

Де: Київ, Русанівська набережна, паркова зона

Коли: 24, серпня

З нагоди Дня Незалежності в Києві зазвичай планується багато масштабних заходів. Одне з таких – патріотичний забіг у вишиванках на Русанівській набережній. Взяти участь можуть усі охочі – від досвідчених спортсменів до найменших бігунів. Забіг для дорослих учасників буде проходити на дистанції в десять, п'ять і один кілометр. А діти зможуть подолати дистанцію в 100 та 500 метрів. Після завершення всіх пробігів, відбудеться нагородження переможців та призерів і розіграється лотерея за стартовими номерами учасників.

вышиванки.jpg

День Незалежності в Стародавньому Києві

Де: Київська область, село Копачів, парк «Київська Русь»

Коли: 22-24 серпня

Традиційно на День Незалежності театралізовану виставу та спеціальну програму готують в парку «Київська Русь». Але знаходиться цей парк за межами столиці, тому гостям міста краще відразу подбати про оренду квартир в Києві подобово. На великому біговищі Стародавнього Києва оживуть сцени з історії Київської Русі, у видовищних постановках гості побачать легендарних особистостей, які відіграли важливі ролі в долі нашої країни. Також організатори пропонують всім охочим проїхатися верхи на породистих конях, постріляти з лука чи створити гончарний виріб власними руками. Вартість вхідного квитка для дорослих – 225 гривень, для пенсіонерів і школярів – 150 гривень, для школярів – 80 гривень.

киевская русь.jpg

Куди піти в Одесі на День Незалежності 2020

Шоу «Королева ночі» від Ольги Полякової

Де: Одеса, Стадіон «Спартак»

Коли: 23 серпня

У святкові вихідні задасть веселий настрій одеситам головна блондинка країни Оля Полякова. Це будет один з найгучніших концертів у серпні в Одесі. Яскрава шоу-програма «Королева ночі» буде представлена ​​на сцені стадіону «Спартак». Новітні технології, знайомі хіти та неймовірна харизма Олі Полякової подарують усім гостям святковий настрій. Уже не раз Полякова дивувала фантастичними костюмами та неймовірним вокалом своїх шанувальників і цей концерт не стане винятком. Ціна квитків стартує від 350 гривень. Плануючи поїздку до Чорного моря з іншого міста, заздалегідь забронюйте подобове житло в Одесі.

полякова.jpg

Куди піти у Львові на День Незалежності 2020

Фольклорний фестиваль «Етновир»

Де: Львів, проспект Свободи

Коли: 20-24 серпня

Порядку 10 років культурна столиця України приймає учасників Міжнародного фольклорного фестивалю. Цей захід є головною подією на День Незалежності України у Львові. Сюди приїжджають популярні та талановиті колективи з різних куточків планети. У культурну програму вплітаються звичаї різних народів, тому відвідини фестивалю – це ще і справжня етнографічна вилазка. Для зупинки в місті на довше, ніж на день, зручним варіантом стане подобово квартира у Львові.

этновир.jpg

Ми зібрали лише малу частину цікавих заходів, які пройдуть по всій Україні на День Незалежності 2020. Не пропустіть шанс весело відсвяткувати головне свято та влаштувати собі незабутній відпочинок влітку в Україні 2020.

Де відпочити на День Незалежності в 2021 році можна прочитати тут.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки