Головна  / Блог / Куди поїхати? / Хелоуін 2019: як і де відсвяткувати

Хелоуін 2019: як і де відсвяткувати

Останні дні жовтня стануть яскравими і незабутніми – у всьому світі відзначатимуть День всіх святих або Хеллоуїн. Це свято прийшло в Україну порівняно недавно, але стало популярним серед молоді. Адже його супроводжує досить незвичайна атрибутика – павутина, що світиться, гарбузи із зловісними обличчами і традиція вбиратися в костюми відьом, вампірів, тролів, привидів та іншої нечисті.

Незважаючи на страшні образи і атмосферу, що наганяє страх, на святі прийнято веселитися. В цей день завжди проходить багато тематичних вечірок і парадів. У нашому огляді – найцікавіші ідеї, як провести Хеллоуїн в КиєвіОдесіХаркові та Львові.

Інформацію про заходи на Хелловін у 2021 році, ви можете знайти в статті "Хелловін 2021: актуальні події".

Хеллоуїн в Києві

Halloween party TAO 2019

За кілька днів до офіційного Хеллоуїна в столиці очікується пекельна вечірка. Вже не в перший раз цей захід має місце в Києві, в цьому році темою стало Воно. Найяскравіші костюми, найгучніша музика, найсмачніші коктейлі, витончене світлове шоу, гігатонни звуку і багато веселощів.

Коли: 25 жовтня о 22:00

Де: Tao Event Hall

Halloween party TAO 2019

Екскурсія по Байковому кладовищу

Нехай вам не здається дивною думка ходити по кладовищу невеликою компанією і розповідати всілякі історії. Набільш легендарне кладовище столиці не так часто відкриває свої двері для екскурсій. А тим часом тут поховані великі і значущі для української та світової культури люди. Всім бажаючим розкажуть таємниці цього місця, повідають, як і за чиїми проектами зводилися численні пам'ятники, монументи і склепи. Пройдіться серед могил Лесі Українки, Валерія Лобановського, В'ячеслава Чорновола, Василя Стуса та інших відомих українців в цей наймістичніший день в році.

Коли: 31 жовтня о 15:00

Де: Байкове кладовище, м Київ

Байкове кладовище Київ

Фестиваль вуличної їжі Scary Food Halloween

Організатори обіцяють страшно смачну їжу і смертельно цікаву програму! Вас чекають частування, фотозоні, аніматори для найменьшеникх і конкурси костюмів для гостей старшого віку. Найбільші відчайдухи зможуть взяти участь в зомбі-забігу, а також відвідати кімнату страху. А ввечері, коли сутінки опустяться на місто, вас чекають танці під запальні і, як не дивно, життєрадісні мотиви.

Коли: 2 листопада об 11:00

Де: Арт-завод Платформа

Scary Food Halloween 2019

Заходи Одеси

Одеський Halloween Festival

У четвертий раз в Одесі пройде фестиваль містифікацій. Для розваги гостей будуть підготовлені 30 різних фотозоні для будь-якого віку, виступлять гіганти на ходулях, а також незабутні враження подарують майстри вогненного і світлового шоу. Плануються квести, конкурси і звичайно ж дуже смачні частування на фудкорті.

Коли: 26 жовтня о 14:00

Де: Одеська кіностудія

Одеський фестиваль Halloween Festival

Симфонічне шоу Halloween

Сотня найталановитіших симфонічних музикантів виконають на сцені Театру музкомедії містичні композиції. Всі, хто прийшов, почують композиції з легендарних фільмів – Майстер і Маргарита, Гаррі Поттер, Вій, Ван Хелсінг, Дзвінок та інші.

Коли: 28 жовтня о 19:00

Де: Театр музичної комедії

Симфонічний фестиваль Хєлловін

Триб'ют-шоу Kiss Forever Band

Хелловін – це маски та лякаючі образи. А найвідоміші виконавці в масках це група Kiss. Угорська триб'ют-група Kiss Forever Band представить кращі композиції легендарного колективу. Майстри своєї справи, які отримали кілька років тому титул «Офіційний триб'ют-бенд Kiss №1 в Європі» в листопаді в Одесі.

Коли: 9 листопада о 19:00

Де: Одеська філармонія

Триб'ют-шоу Kiss Forever Band

Містика у Львові

Костюмована вечірка

Всі родини, з маленькими і дорослими шанувальниками костюмів, запрошуються на вечірку. Найоригінальніші костюми позмагаються за звання найкращого та незвичайного, а всіх інших чекають різні ігри, конкурси, а також виставка гарбузів. Обов'язкова наявність костюма і відмінного настрою!

Коли: 30 жовтня о 16:00

Де: Львівський кіноцентр

Костюм хєловін львів

Концерт до Дня всіх Святих

В Органному залі напередодні цього містичного свята буде звучати гучна музика. Ці твори Вебера, Мусоргського, Рахманінова та інших великих композиторів розженуть тишу своїми акордами. Якщо ви не прихильник гучних вечірок, запрошуємо вас насолодитися містичною і прекрасною класикою.

Коли: 31 жовтня о 21:00

Де: Львівський органний зал

Органний концерт до Дня усіх Святих

Halloween Party в Підгорецькому замку

Ну а найголовніша містична вечірка пройде в Підгорецькому замку, де зберуться найжахливіші костюми і найвеселіші резиденти. В меню смачні коктейлі, в колонках – галаслива музика, в програмі – конкурси на кращий костюм і маса веселощів!

Коли: 3 листопада

Де: Підгорецький замок

Halloween Party в Підгорецькому замку

Хеллоуїн в Харкові

Halloween Fest Psycho

Найбільша містична вечірка Харкова пройде на великій території і в цьому році планує зібрати рекордну кількість гостей. Світломузика, фаєршоу, топові діджеї, широка коктейльна карта. І голова паморочиться від великої кількості самих незвичайних костюмів і косплею. Організатори пропонують усім і кожному випустити назовні ту сутність, яка нудиться в глибині цілий рік. Зрештою, якщо не на День всіх Святих, то коли?

Коли: 26 жовтня о 20:00

Де: Арт-завод Механіка

Halloween Fest Psycho

Rammstein Tribute Show Halloween Afterparty

Зі сцени прозвучать найвідоміші класичні композиції легендарного колективу. А також музиканти заспівають нові пісні, що вже полюбилися публіці. Все це пройде в змішанні світла, звуку, строкатих костюмів і нестримних веселощів. Гуляти планують до самого ранку, тому чекають найсміливіших і найміцніших.

Коли: 31 жовтня о 20.00

Де: Клуб «Жара»

Rammstein Tribute Show Halloween Afterparty

Вибирайте захід собі до душі, збирайте веселу компанію і обов'язково готуйте костюм. Якщо ж віддаєте перевагу більш уособленому відпочинку, то просто можете відвідати будь-яке з перерахованих вище міст і прогулятися вздовж вуличок. Багато закладів в свято Дня всіх Святих пригощають гостей гарбузовим пирогами, смачними коктейлями і дивують дизайнерськими рішеннями. До кінця осені залишилося не так багато часу, потрібно встигнути насолодитися усіма її подіями!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки