Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди поїхати на 3 дні в Україні

Куди поїхати на 3 дні в Україні

Навіть якщо до відпустки ще далеко, вихідні – хороший привід, щоб відпочити та перезавантажитися. Море та піщані пляжі, гори й водоспади, природні парки та старовинні замки – в Україні є чимало цікавих місць. Ми зібрали кілька актуальних ідей, де можна ненудно та недорого провести три вихідних дні.

Ідеї для відпочинку в Україні

Відпочинок в Україні може бути досить різноманітним. Всілякі курорти та красиві міста України дозволяють знайти відповідний варіант для відпочинку з ночівлею як сімейним парам з дітьми, так і любителям екстремальних розваг.

Найбільш популярний напрям для літньої поїздки на 3 дні – морські курорти. На узбережжі Азовського та Чорного морів є як великі туристичні міста, такі як Одеса, так і невеликі курортні селища, як Коблево або Залізний Порт. Подобова оренда житла на всіх курортах розвинена однаково добре. Проте, якщо відпочинок в Одесі буде насичений культурними подіями та розвагами, то вихідні в Залізному Порту більше сподобаються тим, кому достатньо моря, пляжів і літніх терас.

морской отдых.jpg

Хорошим варіантом для сімейного відпочинку в Україні стануть Карпати. Тут і активні розваги, і водні процедури, і релакс. Гірський клімат припаде до смаку всім, хто не переносить літньої спеки – температура в Карпатах завжди трохи нижче, ніж у великих містах або на морському узбережжі. Влітку в колоритному карпатському селищі цілком можливо недорого відпочити.

Якщо море та гори здаються вже чимось звичним, можна скласти незвичайний туристичний маршрут по старовинних замках, відвідати Чорнобиль, спуститися в печери або відправитися в сплав по одній з річок уздовж мальовничих берегів.

сплав.jpg

ТОП-7 міст України для відпочинку

Умань

Це невелике місто в Черкаській області ідеально підійде для триденної відпустки. Головною прикрасою Умані є Національний дендрологічний парк «Софіївка». На його великій території є фонтани, скульптури, водоспади, озера і гроти. А ще тут тече підземна річка, проплисти якою можна на човні. На вивчення всіх локацій дендропарку Софіївка піде не менше одного дня. Квартиру подобово в Умані можна зняти за цілком прийнятні гроші. Однокімнатна квартира поруч з парком обійдеться в 350-400 гривень.

умань.jpg

Дніпро

Це одне з найбільших міст України, але його спокійна атмосфера дозволить провести вихідні без суєти. Три дні – цілком достатньо, щоб познайомитися з головними визначними пам'ятками Дніпра. Одна з них – Катеринославський бульвар. Це пішохідна зона, яку прикрашають фонтани і яскрава ілюмінація, тому особливо красиво вона виглядає у вечірній час. А вдень ​​можна прогулятися набережною, парком Шевченка або побродити Монастирським островом. Зняти житло в Дніпрі подобово можна в будь-якому районі міста та за будь-який бюджет. Однокімнатна квартира обійдеться в 300-450 гривень.

днепр бульвар екатерин.jpg

Вінниця

Ще одне місто, яке обов'язково варто відвідати влітку. Тільки в теплу пору року можна побачити красиве шоу світломузичного фонтану Roshen. Це незвичайний фонтан, встановлений на великий плавучій платформі на річці Південний Буг. У денний час він працює у фоновому режимі, а з настанням вечора починається яскраве шоу світла, музики та води. Крім фонтану, у Вінниці можна відвідати інтерактивний музей науки або ретро-музей з довгою назвою «Автомотовелофоторадіо». Зняти однокімнатну квартиру у Вінниці можна за 250-350 гривень.

винница фонтан.jpg

Бердянськ

Якщо не хочеться стояти в довгій пробці по дорозі в Одесу, можна відправитися на три дні в Бердянськ. Це курортне місто на Азовському морі з просторими пляжами, великим вибором розваг і не меншою кількістю пропозицій подобово житла. Найбільш вдалий для пляжного відпочинку район – Бердянська коса. Тут розташовані бази відпочинку, є аквапарк, дельфінарій і безліч літніх кафе, ресторанів і барів. Для бюджетного відпочинку в Бердянську можна зняти кімнату подобово, ціни на них починаються від 100 гривень.

бердянск аквапарк.jpg

Кам'янець-Подільський

Старовинне місто Кам'янець-Подільський підійде для спокійних вихідних в компанії друзів або родиною. Маленькі брущаті вулиці, затишні кафе та літні тераси ідеально підходять для прогулянок влітку. Головне, що приваблює туристів в Кам'янці-Подільському – його фортеця. Вона височіє на скелястому півострові в каньйоні річки Смотрич. На вивчення замку та його околиць піде мінімум один повний день. Оренда кімнат, будиночків і квартир подобово в Кам'янець-Подільському розвинена добре. За 300-350 гривень можна зняти однокімнатну квартиру, а за 150 гривень – кімнату в садибі.

каменец подольский.jpg

Рівне

Приїхати в Рівне на вихідні з дітьми – однозначно хороша ідея. Це місто приваблює великою кількістю тінистих парків, а ще тут знаходиться один з кращих зоопарків України. А якщо від'їхати трохи далі, до селища Клевань, можна побачити знаменитий Тунель кохання. Зняти бюджетну однокімнатну квартиру в Рівному можна за 200 гривень.

ровно тоннель.jpg

Яремче

Перлина Закарпаття Яремче – мальовниче місто Івано-Франківській області, що розкинулося в долині річки Прут. Це відомий туристичний центр, в якому збереглися гуцульські традиції. Тому, тут можна поєднати знайомство з гуцульською культурою та комфортний відпочинок з усіма вигодами. Яремче є частиною національного природного парку Карпатський, головна природна пам'ятка його – водоспад Пробій. Зняти на добу кімнату в Яремче можна починаючи від 150 гривень.

яремче пробий.jpg

Де зупинитися на кілька днів

Замислюючись про те, як провести відпустку, звертайте увагу не тільки на великі туристичні центри. Часом, у віддаленому містечку Карпат або на невеликому морському курорті можна відпочити анітрохи не гірше. Подобова оренда житла в Україні розвинена на хорошому рівні. Це дозволяє з комфортом і за прийнятну ціну відпочивати як у великих містах, так і в маленьких населених пунктах. Знайти та  забронювати кімнату, квартиру або будинок подобово від власників можна в каталозі подобового житла Doba.ua.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки