Головна  / Блог / Куди поїхати? / Спа-відпочинок у Карпатах узимку

Спа-відпочинок у Карпатах узимку

Відпочинок у Карпатах узимку може бути як дуже активним, так і розслабляючим. На території багатьох курортів гостей приймають SPA-готелі, що пропонують великий вибір косметичних процедур. Чим корисний спа в горах і де шукати найкращі спа-готелі, читайте на Doba.ua.

Найкращі спа-комплекси Карпат

  • VODA club

Буковель – найбільший гірськолижний курорт, на території якого працюють кілька популярних спа-центрів Карпат. Але найвідомішим є VODA Club. Влітку тут можна купатися в басейні та насолоджуватися сонцем, а взимку клуб перетворюється на SPA-комплекс, в якому можна розслабитись після активного дня на засніжених спусках. До послуг гостей джакузі та теплий басейн під відкритим небом, середземноморська та фінська сауни, римська парна та соляна печера. В окремій зоні можна насолодитися класичними SPA-процедурами, включаючи десять видів масажу, сольові та кавові пілінги.

3voda.jpg

Де: Івано-Франківська область, Буковель

  • Romantik Spa Hotel

Взимку знайти в Карпатах готель із басейном непросто, але можливо. Окрім Буковеля готелі з басейнами є у Яремчі. SPA-готель Romantik пропонує оздоровчий та релакс відпочинок у Карпатах. До послуг гостей критий і спа-басейн просто неба і маленький для дітей. Наповнені басейни термальною та солоною карбонатною водою. Крім того, в готелі є фінська сауна, арома грот, крижана кімната. Також гостям пропонується оздоровчий, медовий та китайський масажі та масаж гарячим камінням. Такий відпочинок у Яремчі ідеально підійде як для романтичних канікул, так і для вихідних наодинці із собою. 

Де: Івано-Франківська область, Яремче 

  • Respect Hotel & Spa

Найбільша кількість готелів з послугами SPA у Карпатах розташовані у курортних селищах та містах. Східниця – один із бальнеологічних курортів, відомий мінеральними водами. Відпочити та насолодитися спа-процедурами запрошує готель Respect. Десятиметровий басейн, фінська лазня та римська парна, тренажерний зал – лише частина спа-центру готелю. Тут надають косметологічні програми з догляду за обличчям та тілом. Усі процедури проходять під контролем досвідчених майстрів. 

MOL_2824-1920x800.jpg

Де: Львівська область, Східниця

  • Higina Spa

Ще один бальнеологічний та СПА-курорт у Карпатах – Трускавець. Здебільшого сюди приїжджають за оздоровчими процедурами та мінеральною водою. Але сучасні міні готелі в Трускавці та відпочинкові комплекси роблять це місце хорошим варіантом і для релаксу. Higina Spa – один із найкращих готелів з великою SPA-зоною. Виглядає вона як зимовий сад, у якому є басейн, сауна, римська парна, соляна печера та кімната ароматерапії. Процедури поділяються на програму схуднення, косметологію, масажі та бальнеологію (гідромасаж, душ Шарко, хвойні, молочні ванни).

Де: Львівська область, Трускавець

  • Voevodyno Resort

Місце, яке підкорює естетичними видами та великим вибором активностей. Знаходиться готель у Закарпатській області, в оточенні гір та лісів. Для проживання пропонуються затишні номери в готелі та сімейні котеджі. А для відпочинку та розваг – SPA-центр, тренажерний зал, кінний клуб, гірськолижна траса, арт-клуб. Вибір процедур SPA-центру вражає – басейни, заняття йогою, різні види масажу, процедури для рук та нігтів, соляна кімната, чани, лазні, кедрова бочка, є програми для дітей та вагітних.

Voevodyno-Karpaty-Winter-1.jpg

Де: Закарпатська область, село Тур'я Пасіка

Чим корисні СПА-процедури?

Насамперед SPA-відпочинок асоціюється з релаксом. Це можливість за короткий період відновити духовні та фізичні сили, відпочити та прийти до тями. Великий вибір комплексів та готелів, що надають послуги SPA, роблять такий розслабляючий відпочинок доступним для кожного. 

Крім розслаблення та заспокоєння, такі процедури можуть бути спрямовані на оздоровлення, зняття стресу, покращення стану шкіри, зниження ваги, омолодження. SPA-процедури не мають лікувального ефекту, але можуть застосовуватися як профілактика хвороб нервової та судинної системи.

Сучасні комплекси пропонують великий вибір процедур, які включають різні види масажу, обгортання, пілінги, ванни. Процедури можуть бути як комплексними, так і точковими для рук, ніг, тіла, волосся, обличчя.

Для досягнення потрібного ефекту та створення правильної атмосфери використовуються косметичні препарати натурального походження, такі як солі, бруд, водорості, ефірні олії. Також можуть використовуватись свічки, віск, пелюстки квітів. 

Відпочинок зі СПА-процедурами – гарна ідея будь-якої пори року, а відпочинок з такими процедурами в Карпатах – ідеальний варіант для зими.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки