Головна  / Блог / Куди поїхати? / Вересень-2018 – афіша заходів в Києві, Одесі та Львові

Вересень-2018 – афіша заходів в Києві, Одесі та Львові

Не встигли ми моргнути і оком, як спекотне літо з його жаркими заходами залишилося позаду. Виглядає трохи сумно, але тільки на перший погляд. Якщо хтось думає, що по завершенню літа фестивальне життя в Україні припиняється, він дуже помиляється. І зараз ми це доведемо! Doba.ua вибрала найцікавіші події майбутнього вересня в Києві, Одесі та Львові.

Заходи вересня в Києві

Craft Beer Fest

Де? ВДНХ, павільйон №3

Коли? 1-2 вересня

У перші вихідні осені в Києві пройде фестиваль пива Craft Beer Fest. Від, скажімо, Октоберфесту його відрізняє те, що тут не буде представлено відомих мас-маркет брендів, а тільки живе авторське пиво з приватних броварень. Організатори обіцяють зібрати на одному майданчику майже всіх крафтового українських пивоварів, завдяки чому гості зможуть спробувати і порівняти пиво з різних регіонів України. Це відмінна можливість вибрати напрямок для осіннього відпочинку, якщо ви – гастрономічний турист. Звичайно, на фестивалі не обійдеться без смачної їжі і розваг. Гості зможуть спробувати сир, в'ялене м'ясо і рибу, снеки і багато іншого, а також розважитися в музичних зонах.


Fashion Tech Summit

Де? ЦУМ, 7 поверх

Коли? 1 вересня, 10:00

Fashion Tech Summit 2018 – це в першу чергу освітній захід в області моди і рітейлу, покликаний допомагати молодим стартапам і формувати нове модне бізнес-співтовариство. Це майданчик, на якій зберуться провідні фахівці галузі для того, щоб обговорити розвиток модної індустрії в Україні в контексті світових тенденцій. На саміті виступить більше 50 спікерів, які розкажуть, що чекає фешн-індустрію, яка роль в ній відведена високих технологій і як це вплине на життя в майбутньому.


Літературний Кураж Базар

Де? ВДНХ, павільйон №19

Коли? 8-9 вересня

8 і 9 вересня на ВДНГ книголюби з усієї країни можуть відчувати себе як вдома, так як тут пройде Літературний Кураж Базар 2018. Захід відбудеться в форматі барахолки, де будуть представлені різні українські та зарубіжні видавництва, і можна буде придбати як раритетні видання, так і книги, тільки що вийшли з друку. Літературний Кураж Базар пройде в супроводі джазової та класичної музики. На завершення виступить Іван Дорн, який крім пісень, виконає власні вірші. Також тут запустять дводенний лекторій про літературу, екології та здоров'я. Кошти, зібрані від продажу вхідних квитків, підуть на придбання інструментів для музичних шкіл.

Заходи вересня в Одесі

Леонід Утьосов. Улюблені пісні про улюблене місто

Де? Російський театр

Коли? 2 вересня, 19:00

При словах «біля Чорного моря» у більшості в голові мимоволі починає звучати м'який тенор Леоніда Утьосова та вимальовуватися картинки одеського побуту. На згадку про знаменитого одесита 2 вересня в Академічному драмтеатрі відбудеться концерт, де в супроводі симфонічного оркестру прозвучать кращі пісні про Одесу, колись сповнені Леонідом Утьосовим. Гості заходу отримають можливість емоційно зануритися в утьосовський атмосферу 30-х років, де панувала доброта, гумор і музика. Концерт приурочений до Дня міста. До речі, це чудова нагода ще раз відвідати Одесу і взяти участь в акції від Doba.ua при бронюванні житла онлайн.


Hardy. Класика вітчизняного кіно

Де? Одеська обласна філармонія

Коли? 8 вересня, 19:00

Ще одне масштабне музичне захід відбудеться в Одесі 8 вересня. Це концерт «Класика вітчизняного кіно» у виконанні одеського симфонічного оркестру Hardy. На ньому прозвучать відомі композиції з улюблених кінофільмів минулого.


Заходи вересня у Львові

Lviv Coffee Festival 2018

Де? просп. Свободи, Музейнай пл.

Коли? 13-16 вересня

Де, як не у Львові проводити осінній фестиваль кави? Ось і організатори вже одинадцятого за рахунком Lviv Coffee Festival так подумали. У вересні тут запахне кавою ще сильніше! Як завжди, на заході можна буде скуштувати різноманітні види цього ароматного напою, закушуючи виробами кулінарного мистецтва. Також гості зможуть дізнатися про історію кави, традиціях його приготування і правильному вживанні. У числі іншого на фестивалі виберуть найкращого баріста і кав'ярню. У визначенні переможців може взяти участь будь-який з гостей.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки