Головна  / Блог / Інструментарій Doba.ua / Як підключити послугу «Онлайн-бронювання» для власників

Як підключити послугу «Онлайн-бронювання» для власників

Doba.ua рада повідомити, що тепер на сайті з'явився новий функціонал – онлайн-бронювання. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зробити наш сайт ще більш зручним і ефективним, і впевнені, що ви оціните поліпшення функціональних можливостей, отримаєте ще більше замовлень від гостей, а наші взаємини з вами стануть ще більш плідні.


Щоб підключити послугу онлайн-бронювання, необхідно заповнити заявку у вкладці «Контакти і повідомлення» в Особистому кабінеті.

Контакты и уведомления - Google Chrome 2019-11-22 (3).png  

Заявка обробляється нашими менеджерами протягом 24 годин і підтверджується за наступних умов:

  • власник житла публікує на сайті мінімум 1 оголошення;

  • на власника житла не надходило скарг від користувачів сайту за останні 3 місяці;

  • на оголошення, які публікує власник на сайті, не надходило негативних відгуків за останні 6 місяців;

  • власник житла регулярно вносить зміни в календар зайнятості та тарифну сітку (інформація має оновлюватися не рідше 1 разу на місяць).

Після того, як ваша заявка на підключення онлайн-бронювання буде оброблена, у всіх ваших оголошеннях з'явиться новий функціонал, завдяки якому гості зможуть забронювати житло.

Онлайн-бронирование

Як тільки гість вибере бажані дати проживання і відправить заявку на онлайн-бронювання, ви отримаєте відповідні повідомлення на електронну пошту і смс-повідомлення на мобільний. Всі заявки на онлайн-бронювання будуть потрапляти в розділ «Мої бронювання» в Особистому кабінеті.
Онлайн-бронирование
Переглянути детальну інформацію про заявку на онлайн-бронювання, а також задати питання гостю ви можете в розділі «Повідомлення».
Онлайн-бронирование



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки