Головна  / Блог / Поради туристам / Куди втекти від усіх: 14 ідей, де в Україні відсвяткувати День святого Валентина

Куди втекти від усіх: 14 ідей, де в Україні відсвяткувати День святого Валентина

Шукаєте, куди втекти від всіх зі своєю другою половинкою в День закоханих? Запросіть її/його на побачення в інше місто. Це буде кращий подарунок і кращий прояв своїх почуттів.

Помилуватися архітектурою Чернівців

Чернівці – одне з найкрасивіших міст України, яке за свою романтичну атмосферу та унікальний колорит ще називають українським Парижем. Не закохатися в це місто неможливо, тому не ревнуйте його сильно до своєї другої половинки. У вас буде можливість розглянути неймовірно красиву архітектуру міста: Чернівецьку ратушу, Резиденцію митрополитів Буковини та Далмації.

Орендувати квартиру в Чернівцях – безпрограшний варіант для романтичної подорожі.

Потрапити на Острів закоханих в Тернополі

Ще одне романтичне місце сховалося серед Тернопільського ставу. Це Острів закоханих. Не всі знають, що якщо закохані, стоячи на острові, будуть вдивлятися в дзеркальну гладь, у відображенні вони можуть побачити своє майбутнє. Потрапити на острів можна по містку або на човні. Крім цього містичного куточка, в Тернополі є ще багато місць, які варто відвідати закоханим: Тернопільський замок, Театральна площа та ін.

Орендувати квартиру в Тернополі ви зможете у два кліки на нашому сайті.

Зізнатися в коханні 65 мовами в Одесі

Одеса дихає любов'ю. І кожна вуличка або дворик – тому доказ. Але найчастіше закохані парочки товпляться в Міському саду. Саме там розташоване «Дерево любові». Це триметрова бронзова скульптура з маленькими серцями замість листя, на якій 65 мовами світу написано лише одне слово: «Любов».

В Одесі є ще такі романтичні місця, як арт-об'єкт «Закохане серце», на якому можна закріпити замочок кохання, Вузький будинок і Бельведер. Детальніше про них ми писали в статті «10 ідей для романтичного побачення в Одесі».

Покататися на човні підземною рікою Стікс в Умані

А ви знали, що це місце вважається одним з найромантичніших у всій Україні? Тут можна помандрувати на човні підземною річкою, покататися на пароплаві озером навколо острова Любові, побачити численні гроти, водоспади та чудернацькі альтанки.


Побачити Бухту любові на Кримському півострові

Назва цього райського місця говорить за себе. Розташована Бухта любові між селищами Малоріченське і Рибальське. Мальовничий куточок захований від сторонніх очей, і щоб туди дістатися, потрібно подолати кам'яних хаос. Кажуть, тільки ті, хто справді любить один одного, можуть пройти ці перепони.

Омолодиться в термальних басейнах Косино

А відновити сили та омолодитися зі своєю другою половинкою ви зможете в оздоровчо-рекреаційних водах Косино. Існує з цього приводу красива легенда. Кажуть, що термальні басейни тут створила давньогрецька богиня Герцена, яка в спекотний літній день прогулювалася гірськими хребтами українських Карпат і дістала воду на глибині від надр землі, що б освіжитися.

Продегустувати вина в середньовічних підвалах Ужгорода

Доповнити свою романтичну подорож Закарпаттям можна екскурсією в Ужгородський замок і дегустацією вин. Неповторну атмосферу дегустації надає інтер'єр в стилі середньовіччя і максимальне збереження особливостей приміщення підвалів. Після дегустації ви зможете придбати собі на вечерю або в подарунок ті напої, які вам припали до смаку.

Помріяти в Італійському дворикові у Львові

Незважаючи на те, що Італійський дворик знаходиться в самому центрі Львова, тут неймовірно тихо. Львів – дуже сентиментальне, пристрасне та романтичне місто. Приводів приїхати сюди на романтичний вікенд дуже багато. Детальніше про романтику Львова читайте у нашому блозі.


Пройтися тунелем кохання на Рівненщині

Тунель кохання – дуже популярне місце паломництва романтиків, що знаходиться біля селища Клевань на Рівненщині. У кілометровому тунелі завжди людно: тут гуляють, фотографуються і цілуються парочки. Закохані вірять, що якщо загадати бажання і пройтися, не відпускаючи руки, через весь тунель – воно здійсниться. Не вірите – спробуйте! Ще більше цікавих фактів про Тунелі кохання читайте тут.

Поцілуватися біля пам'ятника закоханим у Харкові

Одним з найромантичніших місць Харкова вважають скульптуру двох закоханих, які тягнуться один до одного в ніжному поцілунку. Під цим зворушливим пам'ятником люблять зустрічатися і фотографуватися молоді пари.

У Харкові є багато місць, гідних вашої уваги. Про це в нашій добірці «10 місць, які варто відвідати в Харкові».

Послухати романтичні легенди Кам'янець-Подільського

Для тих, хто втомився від повсякденної рутини, пропонуємо зануритися в атмосферу розміреним середньовічного життя: повернутися в ті часи, коли лицарі вирішувалися на найвідчайдушніші вчинки заради прихильності дами. Не одна закохана пара зупинялася на мосту з замками, символами міцності почуттів, і споглядала каньйон або піднімалася на оглядовий майданчик, щоб зустріти захід.

Знайти пам'ятник Вічної любові в Києві

У Києві безліч романтичних місць. Головне правило – вибрати нестандартний маршрут. Пропонуємо одне незаяложені, яке знаходиться недалеко від ст. метро «Арсенальна». Це пам'ятник Вічної любові. У скульптурі зображені італієць Луїджі Педутто та українка Мокрина Юрзук, які зберегли свою любов через 60 років розставання. Тут Ви зможете залишити квіточки або просто обійнятися і помріяти зі своєю другою половинкою.

Загадати бажання на мосту закоханих у Запоріжжі

Міст закоханих є окрасою міста Запоріжжя, а Вознесенський парк, в якому він розташований, – улюбленим куточком для закоханих туристів. А все чому? Тому що знаходиться міст Закоханих на набережній Дніпра, звідки відкривається неймовірна панорама на каскад фонтанів «Веселка». Кажуть, що все загадані тут бажання неодмінно збуваються. Пропонуємо переконатися в цьому самим.

Зняти квартиру в Запоріжжі легко за допомогою сайту Doba.ua.

Покататися на лижах в Буковелі

Буковель – один з найпопулярніших гірськолижних курортів України. Це маленька Швейцарія в Карпатах. У День святого Валентина в Буковелі особливо красиво. Що може порадувати закоханих? Сильні відчуття на прекрасно підготовлених лижних трасах, море захвату від катання на кінних упряжках, можливість розслабитися і відігрітися в лазні, сауні або чанах з трав'яним відваром.

В Україні безліч місць, куди можна відправитися на День закоханих. У цьому огляді ми намагалися охопити всі регіони нашої країни. Щоб ваш відпочинок пройшов максимально комфортно, бронюйте квартиру на Doba.ua. Кохайте та будьте коханими!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки