Головна  / Блог / Інструментарій Doba.ua / Правила оформлення оголошень на Doba.ua

Правила оформлення оголошень на Doba.ua

При тому, що оголошення на Doba.ua однаково доступні до перегляду всім, хто відвідує сайт в пошуках подобового житла, не всі з них користуються однаковою популярністю: тоді як одні квартири переглядають часто, на інші майже ніхто не звертає уваги. Останнє, звичайно, позначається на прибутках власників цих житлових об'єктів. У чому причина такої поведінки потенційних орендарів? За результатами нашого дослідження, крім сезонного попиту, на зацікавленість впливає оформлення оголошень. Це, по суті, перше враження про житло, ще до того, як гість у нього заселитися.

Внесення інформації про об'єкт складається з декількох послідовних етапів. Зупинимося більш детально на тих з них, які впливають на вибір житла.

Реальна адреса

Вказувати реальну адресу вкрай важливо, оскільки гості, вибираючи житло, в першу чергу звертають увагу на його близькість до вокзалів, розважальним або бізнес-центрам, а також пам'яток, тому що кінцевою метою їх поїздки є не оренда житла, а перебування в місті по іншим причин. Пам'ятайте, що у кожного гостя вони свої, тому не варто приписувати житлу більш близьке розташування до вокзалу або ТРЦ, якщо це не відповідає дійсності. Така недомовленість в кінцевому підсумку негативно позначиться на вашій же репутації і відобразиться у відгуках. До речі сказати, робота з відгуками, про які ми поговоримо трохи нижче, також вкрай важлива.

Розгорнутий опис об'єкта

Опис має складатися мінімум з 5-10 пропозицій. Чим детальніше воно буде, тим вище шанс, що житлом зацікавляться. В описі необхідно згадати всю основну інформацію про квартиру або будинок:
  • місце розташування;
  • наявність автомобільної стоянки біля будинку або зупинок громадського транспорту;
  • особливості оренди і проживання;
  • комплектацію житла і зручності.

Звертаємо вашу увагу, що воно повинно бути складено без будь-яких граматичних помилок.



В описі не можна писати номер телефону, давати посилання на інші ресурси або згадувати їх назви, а також вказувати інформацію про інші об'єкти оренди, навіть тих, які розміщені на Doba.ua.


Актуальна ціна і заповнений календар зайнятості житла

Ціна повинна бути вказана за оренду об'єкта повністю за першу добу проживання. Заборонено вказувати ціну за одну людину (крім хостелів і міні-готелів) або за кілька днів проживання. Крім того, вона повинна бути актуальною і не відрізнятися від реальної на кілька сотень гривень або більше. У разі, якщо ціна при заселенні в вихідні та будні дні відрізняється, це необхідно вказати в календарі, а сам календар заповнити згідно графіка поселень. Дуже часто незаповнений календар відлякує потенційних мешканців. Так, згідно з опитуванням, проведеним Doba.ua, люди скоріше не подзвонять тому власнику, у якого відсутні будь-які позначки в календарі, так як порахують, що це житло з якихось причин або не знімають зовсім, або воно вже знято, але власник не веде календар.


Відгуки

Відгуки – важливий інструмент просування і збільшення рейтингу квартир на сайті. Їх наявність говорить багато про що. По-перше, це вказує на популярність даного об'єкта серед орендарів, а також підвищує рейтинг як квартири, так і власника. Заохочуйте своїх мешканців залишати позитивні відгуки на Doba.ua, а також відповідайте на них.


Якісні фотографії

Окремо необхідно зупинитися на фотографіях. Вони повинні бути якісними і, як і опис, відповідати дійсності. Наприклад, якщо фотографії були зроблені кілька років тому, але з того часу в житло кілька разів проводили косметичний ремонт, краще їх оновити. Також пам'ятайте, що великі фотографії будуть бачити ваші потенційні гості при пошуку житла. Ними можуть бути тільки фото загального плану кухні або спальні. Крім того, в кожному оголошенні на сайті обов'язково повинні бути представлені фотографії всіх житлових кімнат, кухні та санвузла. Важливо, щоб були сфотографовані всі спальні місця. Зверніть увагу, що фотографії не повинні містити інформацію рекламного характеру інших компаній, в тому числі логотипів, посилань і написів. Також на фотографіях не повинно бути видно людей і тварин.

Технічні вимоги до фотографій:

  • розмір: чи не менше 800х600 пікселів;
  • формат: * .jpg або * .png.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки