Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Вигідно та безпечно: як здати квартиру в Києві подобово без посередників

Вигідно та безпечно: як здати квартиру в Києві подобово без посередників

Питанням, як правильно і вигідно здати квартиру в оренду в Києві, напевно задавався кожен столичний орендодавець-початківець. Звичайно, велике місто надає великі можливості, але одночасно з ними – і великі ризики. Раніше Doba.ua писала про те, як уникнути помилок при здачі житла подобово. Зараз же ми розберемо, як перетворити свою подобову квартиру в столиці в прибутковий бізнес.

Як йдуть справи на столичному добовому ринку?

Столична нерухомість – найпопулярніша в Україні, тутешній ринок найбільш затребуваний. Квартири тут найдорожчі, оскільки актуальні цілий рік. Можна сказати, що на відміну від Одеси чи Львова, Київ не залежить від сезону. Справедливості заради відзначимо, звичайно, що в зиму культурна столиця обходить адміністративну, а Одеса лідирує влітку. Але Київ ніколи не покидає топ-3 найбільш затребуваних міст.

як вигідно здати квартиру у Києві

Навесні і влітку тут безліч фестивалів, взимку шумно і яскраво відзначають Новий рік, восени набирають обертів всілякі конференції. Тому не дивно, що здавати в оренду подобово квартиру в Києві вигідно 12 місяців на рік.

Найбільша кількість туристів приїжджає в місто саме в період Нового року та Різдва. У цей період ціна зростає на 15%, а також оптимальний мінімальний термін оренди – на 2-3 доби.

Найпопулярніші квартири – однокімнатні, так як в них найзручніше розташуватися гостям, які приїхали в столицю на пару днів. Також цей варіант відмінно підходить для відрядних.

Ціна на однокімнатну квартиру варіюється від 250 до 1 620 гривень. Двокімнатні коштують від 500 до 2 200 гривень. Трикімнатні квартири досягають 4 000 гривень за добу. Також користуються популярність і багатокімнатні апартаменти, навіть будиночки під Києвом. Ціни за такі апартаменти досягають 17 000 гривень.

В яких районах здавати квартиру?

Так як Київ є туристичним містом, найчастіше орендарі прагнуть орендувати житло ближче до центру. Найпопулярнішим районом серед постояльців є Печерський.

подобова оренда Київ квартири

Другі за популярністю райони – Подільський і Шевченківський. Звідси близько добиратися до самого центру, але не так багато гуляють по вулицях туристів.

Ті, хто не можуть знайти житло за доступною ціною в самому центрі, або просто не любить шум мегаполісу, вважають за краще віддалені спальні райони. Зокрема, мова йде про Дарницький, Голосіївський, Оболонський та Деснянський райони.

Що повинно бути в подобової квартирі?

Столиця приймає щодня сотні туристів, і кожен з них пред'являє до нерухомості свої вимоги. Але раніше ми вже говорили вам, що найпопулярніші квартири - однокімнатні. І для життя в них важливий мінімум. З меблів повинні бути двоспальне ліжко, журнальний столик і кухонний стіл, комод або шафа, крісло. Важлива наявність побутової техніки – холодильника, мікрохвильової печі, газової або електричної плити, телевізора, водонагрівача.

Київ де зняти квартиру на добу

Додатковим способом заробітку може стати спальне місце. Складне ліжко, розкладне крісло-ліжко або навіть дитяче ліжечко. За додаткове місце можна брати плату, одночасно з цим надаючи гостям додаткові послуги.

У квартирах високого класу можна розгулятися як у дизайні, так і в обстановці. В апартаментах встановлюють домашні кінотеатри, сауну, басейн, барну стійку. Все це вимагає, звичайно, від орендодавця додаткових витрат. Але одночасно дозволяє більше заробити.

Крім якісного ремонту, в квартирі важлива безпека. Як орендаря, так і орендодавця. Тому обов'язково укладайте договір, будьте доброзичливими як з гостями, так і з сусідами. Дотримуючись нескладних правил, а також орієнтуючись на ринок, ви зможете зробити свій подобовий орендний бізнес прибутковим.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки